Webteksten moeten begrijpelijk zijn voor je lezer, duidelijk zijn voor Google en vaak leiden tot een volgende stap. De ene keer is die stap een directe aankoop of het invullen van een leadformulier, maar het kan ook een klik zijn naar een volgende pagina zodat je websitebezoeker dieper in je funnel terechtkomt.

Wil je meer weten?

SEO-teksten

Is het doel van je webtekst om hoger in de zoekresultaten van Google te komen? Dan doen wij eerst een zoekwoordenonderzoek. Zodat we precies weten op welke woorden jouw publiek zoekt en dus waar jij op gevonden wilt worden. Aan de hand daarvan schrijven wij SEO-teksten, waarbij we het zoekwoord vaak genoeg en op de juiste plekken plaatsen.

Mooie verhalen

Jouw SEO-teksten moeten wel prettig leesbaar zijn. Want je komt alleen hoog in Google als je websitebezoekers je website ook waarderen en verder klikken. Daarom zorgen we voor korte zinnen en heldere teksten. Zodat je bezoeker begrijpt wat hij na het lezen van jouw webtekst moet doen en dus verder klikt.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Hoe maken jullie mijn webteksten?


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Manon Louwers

profilepicture

Yvonne Verver