Een contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, waarmee je eenvoudig, zonder veel technische kennis, artikelen op je website kunt publiceren. Essentieel dus om jouw website van content te voorzien! Maar hoe kom je aan zo’n CMS? En hoe werkt het? Wij helpen je graag.

Wil je meer weten?

CMS bouwen

Als wij een nieuwe website bouwen, bouwen we ook gelijk een CMS. Een systeem waarmee de gebruiker, jij dus, ook zelf makkelijk en snel berichten en afbeeldingen op de website kan plaatsen. Een heel bekend CMS is WordPress, hier werken wij mee, maar er zijn meerdere soorten CMS’en die goed werken. Wil jij een gebruiksvriendelijk CMS? Wij richten het CMS graag naar jouw wens in.

CMS begrijpen

Heb je eenmaal een goedwerkend CMS, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het begrijpen ervan? Dan plannen we een afspraak in om nog een rustig uit te leggen hoe alles werkt, zodat je zelf content op je website kunt plaatsen. Ben je minder technisch en wil je liever dat wij nieuwe content op jullie website plaatsen? Geen probleem, doen we graag!

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ja, ik wil een gebruiksvriendelijk CMS


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp