Wil je via zoekmachines graag beter gevonden worden met je bedrijf, je dienst of je product? Dan is adverteren in zoekmachines (SEA) een snelle manier om hoger in de zoekresultaten te komen. We zetten tekstadvertenties in, zodat jouw website bij de eerste zoekresultaten verschijnt.

Wil je meer weten?

SEA-strategie

We starten met de basis: een strategie voor de inzet van SEA. Op welk bedrijfsonderdeel wil je beter gevonden worden en met welk doel? Als je dat weet, voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit. We kijken op welke zoektermen veel gezocht wordt, wat de concurrentie op deze zoekwoorden is en wat de gemiddelde klikprijzen voor deze zoekwoorden zijn. Zo bepalen we exact op welke zoekwoorden we gaan targeten en met welk budget.

Landingspagina’s

Het is belangrijk dat je bezoeker op een goede conversiegerichte pagina uitkomt als hij doorklikt op je advertentie. Zoekmachines willen dat je relevant bent en als het goed is wil je dat zelf ook. Daarom kijken we of er pagina’s op je website zijn die goed zullen werken als landingspagina. Zijn die er niet? Dan maken we een nieuwe landingspagina.

Conversie

Vooraf bepalen we wat precies we willen meten. Het aantal verkochte abonnementen, het aantal verzamelde leads of het aantal ingevulde contactformulieren? Via Google Analytics en Google Ads stellen we deze doelen vooraf in.

Bijsturing en rapportage

Zijn je campagnes live? Dan kijken we regelmatig naar de prestaties van je advertenties. We kijken bijvoorbeeld op welke zoektermen je advertenties getriggerd worden of hoe vaak er doorgeklikt wordt op je advertenties. En niet te vergeten: hoeveel conversies zijn er geweest? We sturen je elke keer netjes een update en adviseren je over de voortgang van de campagnes en sturen deze waar nodig bij.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Behaal mijn doel met SEA

Naast Google kan ook social advertising snel resultaat opleveren.


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp