Vloggers, ze vliegen je om de oren. Van business, games en music tot lifestyle, fun en beauty, er zijn tientallen verschillende soorten vloggers. En dat is niet zo gek, want met een vlog kun je op een laagdrempelige manier een kijkje in jouw leven of achter de schermen geven.

Wil je meer weten?

Collega’s of influencers

Een vlog kun je door verschillende mensen laten maken. Zo kunnen jouw eigen medewerkers het beste vertellen over hoe het er in het bedrijf aan toe gaat. Heb je een product of dienst dat je landelijk wilt aanprijzen? Dan kun je erover denken om een bekende vlogger, een influencer, in te zetten die je product of dienst promoot.

Vlog verspreiden

Vlogs worden vooral gedeeld op YouTube, maar ook op Instagram, en dan vooral op IGTV of als preview in de Insta Stories, kom je vlogs tegen. Als je wilt dat wij de video voor je verspreiden en op je social kanalen onder de aandacht brengen, doen we dat uiteraard oo graag.

Belang van thumbnails

Een van de belangrijkste kenmerken van succesvolle vlogs is het gebruik van video-thumbnails. Dit is de kleine afbeelding die je ziet voordat de video afspeelt en die met één beeld laat zien waar de video over gaat. Waarom die zo belangrijk is? Mensen klikken nu eenmaal sneller op een afbeelding die er aantrekkelijk uitziet, dan bijvoorbeeld op een bewogen beeld of screenshot uit de video. Wij maken graag een mooie thumbnail voor jouw video.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Help mij op weg met vloggen


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp