Mooie videobeelden zijn leuk, maar de videoboodschap is minstens zo belangrijk. Wat wil jij je publiek vertellen? Op welke manier wil je die boodschap overbrengen? En wat wil je ermee bereiken? Onze copywriters maken van jouw verhaal een zo beknopt en helder mogelijk script. Zodat jouw publiek na de video één keer gezien te hebben, gelijk snapt wat jij bedoelt.

Wil je meer weten?

Videosoorten

Bij een gelikte bedrijfsvideo werken we het script tot in de puntjes uit. Inclusief een mooie voice-overtekst met een passende stem en ideeën hoe we je verhaal in beeld brengen. Wil je een ander soort video? We schrijven ook scripts voor animaties, vluchtige video’s voor social media en vlogs. Eigenlijk alles is mogelijk.

Filmen en montage

Ben je akkoord met het script? Dan begint het echte werk! We interviewen, zetten het verhaal in scène, filmen de realiteit of gaan aan de slag met animeren. Als alles erop staat, wordt het geheel tot een mooie video gemonteerd. Eventueel inclusief graphics en andere elementen die bij jouw video passen.

Verspreiden

Wil je je video verspreiden? Dan adviseren en helpen we je daar graag bij. Via welk kanaal je de video verspreidt, valt namelijk samen met het doel van de video en welke mensen je wilt bereiken.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ja, ik wil een pakkend videoscript


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp