Vastgoedcommunicatie voor jouw nieuwbouwproject

De huizenmarkt is hot item. En daar spelen wij als VRHL op in, want inmiddels voelen we ons helemaal thuis in de vastgoedcommunicatie. Een projectnaam, huisstijl, website, verkoopbrochure of een strategische campagne, wij draaien onze hand er niet voor om!

Of het nu gaat om een kleinschalig appartementencomplex of een hele wijk, de verkoop van nieuwbouwprojecten valt of staat bij strategische crossmediale communicatie over het vastgoed. We hebben een rijtje met hele mooie namen en ontwikkelingen op onze naam staan. Voor deze opdrachtgevers hebben we complete vastgoed-verkoopcampagnes opgetuigd.

Wil je meer weten?

Een greep uit de vastgoedprojecten van VRHL:

Wat kunnen we voor jouw vastgoedcommunicatie betekenen?

Huisstijl

Zoek je een passende projectnaam? Of moet er een huisstijl worden ontwikkeld? We hebben al zeer succesvolle resultaten geboekt, bijvoorbeeld voor Buytenhof, Landgoed Rijnhuizen en de Harmonie.

Online vastgoedcommunicatie

Bij de communicatie over vastgoed kan een website niet ontbreken. Een goed doordachte website toegankelijk en voorzien van al de belangrijke verkoopinformatie waarbij het genereren van conversies centraal staat. Deze website vormt bijna altijd de basis voor de overige online marketing, zoals het inzetten van Google Ads, Facebook, Instagram en e-mailmarketing.

Offline vastgoedcommunicatie

Ook offline weten we de juiste paden te bewandelen binnen de vastgoedcommunicatie. We ontwikkelden luxe verkoopboeken tot eenvoudige, aansprekende brochures, maar ook pakkende advertenties en verkoop-/bouwborden.  En gaat de verkoop bijna van start? Dan kun je vast nog wat middelen ter ondersteuning gebruiken, zoals roll-up banners of informatiepanelen. Of wat denk je van een informatietas met een leuke actie voor toekomstige bewoners? We denken graag met je mee!

Een specialist spreken?

Artist impressions

Mooie artist impressions laten ontwikkelen? Dit doen wij niet in huis, maar wij hebben wel mooie relaties opgebouwd. We kunnen dus de projectbegeleiding hieromtrent volledig uit handen nemen. Hoe fijn is dat? Zo kun jij je volledig op de verkoop focussen!

Wil je meer weten of heb je interesse in een vrijblijvende brainstorm? Neem dan contact op met Maud via maud@vrhl.nl of bel 0172 – 4 777 33. Of vul onderstaand formulier in. Dan belt Maud jou!

Liever luisteren dan lezen

We snappen dat je wellicht andere dingen aan het doen bent of wilt doen terwijl je deze pagina bekijkt. Daarom heeft Maud de essentie van onze boodschap ook voor je ingesproken. Zo kun je de inhoud tot je nemen terwijl je iets anders doet. Ook dat is weer een goed idee van VRHL.

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Aan de slag met vastgoedcommunicatie?

Wij denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we bellen je voor een vrijblijvende brainstorm.

Je krijgt:

  • De visie van VRHL op jouw vastgoedvraagstuk
  • Een vermakelijke en leerzame kennismaking onder het genot van echt lekkere koffie (of iets anders:-)
  • Altijd een goed idee.

*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

medewerker

Yvonne Verver

medewerker

Bojoura Binnekamp