Vrhl verwelkomt Plus Magazine!

Bij Vrhl vieren we een klein feestje. (Bij wijze van spreken dan hè.) Want: wij zijn vanaf nu dé vormgever van Plus Magazine; het grootste maandblad van Nederland!

Uitgeverij Landleven

Plus Magazine kenden we natuurlijk al uit de schappen, maar leerden we even geleden ook persoonlijk kennen via onze andere grote opdrachtgever Landleven. Daarvoor maken we iedere maand een mooi magazine en daarnaast de bijbehorende specials, effectieve wervingscampagnes en we maakten de website. En zo kwam SPN – de uitgeverij van Landleven en Plus Magazine – bij ons terecht voor de vormgeving van Plus.

Groter team

Het magazine – met een maandelijkse betaalde kernoplage van 250.000 exemplaren en een bereik van 900.000 lezers – verschijnt elf keer per jaar. Daarnaast verschijnen ieder jaar een aantal specials die wij ook mogen maken. Een flinke klus dus, waarvoor we een oude bekende aan het Vrhl-team toevoegden. Oud-stagiair Fleur is in november begonnen om zich – samen met Iris, Ine, Linda en Natascha – op deze periodieke opdracht te storten.

Plus Magazine

Plus Magazine is een bekend publiekstijdschrift voor zelfbewuste vijftigplussers. Het blad bevat iedere maand ruim tweehonderd pagina’s betrouwbare informatie over geldzaken en rechten, praktische tips om de gezondheid op peil te houden, verhelderende artikelen over mens en samenleving, inspirerende ideeën voor huis en tuin en boeiende reisreportages. Wij zijn alvast begonnen met vormgeven. Het resultaat zie je binnenkort op onze socials verschijnen!

Plus.Magazine.VRHL.vormgeving

Bij Vrhl maken we nog veel meer magazines. Soms worden we voor de vormgeving ingeschakeld, vaak ook voor de gehele productie, inclusief bladformule, redactie, fotografie en drukwerk. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar hallo@vrhl.nl