Wil je een video laten maken? Goed plan, want video’s:
– vallen meer op dan tekst;
– zorgen voor een hoger klikratio;
– en zorgen uiteindelijk voor meer omzet.

Dat jij dat wil, snappen wij heel goed. Maar ook andere organisaties ontdekken de bovenstaande voordelen en dat betekent: veel concurrentie die jouw doelgroep wil bereiken. Je wilt dus méér dan alleen een mooie video laten maken.

Daarom regelen wij niet alleen de productie van een opvallende video, maar denken wij ook mee over het verhaal, de juiste vorm van je video en zorgen wij voor een optimaal bereik. Neem hier alvast een kijkje naar de video’s die wij hebben gemaakt.

Wil je door ons een video laten maken? Dan doen we dat als volgt.

1. We kiezen de juiste vorm

Afhankelijk van het doel van je video, het publiek dat je wilt bereiken en je budget, kiezen we samen met jou de geschikte vorm. Dat kan een how-to video zijn, een commercial, een vlog, een geanimeerde video of een video gemaakt door een camjo (camerajournalist, er is dan geen aparte camera crew nodig = goedkoper ;-)).

2. We maken een doelgerichte video

We bepalen de duur van je video en kunnen er zelfs voor kiezen om de video op een slimme manier in stukjes op te delen. Zodat deze geschikt is als langere (tv-)commercial én (korter) voor Instagram Stories, Facebook en Tik-Tok. We stemmen duidelijk af wat het doel en de boodschap is en vinden de juiste tone-of-voice. Een call-to-action om de kijker verder te converteren mag niet ontbreken.

3. We verspreiden de video bij je doelgroep

We maken een conversiegerichte tekst voor social, zetten een advertising strategie op (voor Facebook, Instagram of Google Ads bijvoorbeeld) en zorgen dat je video op de juiste plek op je website verschijnt. Met de juiste tags voor YouTube en Google.

Zó laten wij jouw video werken!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze video-experts? Vul je gegevens in en een van hen belt je binnenkort.