Altijd nieuwe, toffe content op je Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Twitter, dat wil je! Zeker anno 2020 waarin social media niet meer weg te denken zijn uit een goede communicatiestrategie. Maar hoe pak het aan? Wat moet je posten? Hoe vaak? En hoe blijf je creatief en origineel? Wij adviseren je graag en maken met veel liefde en plezier álle social media content voor jou bedrijf, in de vorm van een zogenoemd contentabonnement.

Wil je meer weten?

Van a tot z

Wat valt er precies onder een contentabonnement? Alles wat erbij komt kijken om jouw social media van unieke content te voorzien. We schrijven een strategie, bepalen hoe vaak we posts zullen plaatsen, schrijven de posts, verzorgen de foto’s/afbeeldingen/video’s die daarbij horen én plaatsen de posts op het juiste moment online op jouw socialmediakanalen.

Social advertising

Naast reguliere socialmediaposts kun je ook advertenties op social media plaatsen. Dat zijn posts die we door middel van betaling extra onder de aandacht brengenbij jou doelgroep. Een mooi middel om jouw aantal volgers een boost te geven. Social advertising kan – indien gewenst – ook onderdeel zijn van je contentabonnement. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Monitoren en resultaten

We vinden het belangrijk dat jij net zo betrokken bent bij je socialmediakanalen als wij. Daarom geven we je regelmatig een update over hoe je socialmediakanalen het doen en laten we graag zien hoeveel mensen we via jouw social media (advertising) bereiken.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ja, ik wil een contentabonnement


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp