Om een beeld te krijgen hoe een animatie of video eruit komt te zien, maken we een storyboard: een verzameling uitgetekende shots aan de hand van het script dat onze copywriters eerder hebben geschreven. Met een storyboard zien de filmcrew, eventuele acteurs en jij in een oogopslag hoe de video er straks uit moet komen te zien.

Wil je meer weten?

Stijl

In het storyboard wordt het script in een bepaalde stijl gegoten. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw huisstijl. Misschien vind je het bijvoorbeeld belangrijk om de stijl van je website of al bestaande video’s/animaties aan te houden. Dat is geen probleem. Van tevoren bespreken we jouw wensen en voorkeuren.

Filmen en montage

Ben je akkoord met het storyboard? Dan begint het echte werk! We interviewen, zetten het verhaal in scène, filmen de realiteit of gaan aan de slag met animeren. Als alles erop staat, wordt het geheel tot een mooie video gemonteerd. Eventueel inclusief graphics en andere elementen die bij jouw video passen.

Verspreiden

Wil je je video verspreiden? Dan adviseren en helpen we je daar graag bij. Via welk kanaal je de video verspreidt, valt namelijk samen met het doel van de video en welke mensen je wilt bereiken.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ontwerp voor mij een storyboard


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp