Logo, huisstijl en luxe brochure voor PW Apartments

Aan de Philips Willemstraat in Rotterdam Hilligersberg ontwikkelt Dunavast een aantal luxe appartementen: PW Apartments. Deze huurappartementen zijn met name bedoeld voor expats. Dunavast vroeg Vrhl de huisstijl te ontwikkelen inclusief luxe brochure.

Het logo

De ontwikkeling van een huisstijl start met het ontwerp van een goed logo. In dit geval een logo dat de luxe van de appartementen uitstraalt en iets vertelt over de locatie en geschiedenis van de locatie. Onze inspiratie? De kraag van Philips Willem.

Ontwikkeling-logo-pw-apartments
Logo-ontwikkeling PW Apartments
Ontwerp-logo-en-huisstijl-pw-apartments
Logo PW Apartments

De brochure (en huisstijl)

Met het nieuwe logo als basis gingen wij aan de slag met de eerste huisstijldrager: een luxe brochure. Wij verzorgden niet alleen de vormgeving, maar schreven ook alle teksten. En… we lieten de teksten ook nog eens vertalen naar het Engels. Want met een Nederlandse brochure bereik je natuurlijk geen expats!

Ontwerp-logo-en-huisstijl-pw-apartments-brochure
Ontwerp en verzorging luxe brochure

Vrhl is inmiddels helemaal thuis in de vastgoedcommunicatie. Naast logo- en huisstijlontwikkeling kunnen we je helpen met de verkoop van je nieuwbouwproject. Nieuwsgierig? Stuur een mailtje of bel ons.