Wil je jouw product of dienst promoten op een groot scherm direct in de woonkamer van jouw publiek? Dat kan met een commercial op televisie.

Wil je meer weten?

Van script tot montage

Je wilt je doelgroep relevante, interessante of inspirerende informatie geven. Content waar je publiek echt iets aan heeft! Wij denken hier graag over mee. Van script en filmen tot montage.

Wanneer kiezen voor een commercial?

Een commercial is de perfecte manier om een grote groep mensen te bereiken. Meestal zijn de kijkcijfers van programma’s bekend. Hier kun je gebruik van maken door zendtijd voor jouw commercial in te kopen voor of na een goed bekeken tv-programma.

Kort, maar krachtig

Het is belangrijk om in een commercial kort, maar krachtig te communiceren. Om de aandacht van je publiek vast te houden, maar vooral omdat zendtijd vrij prijzig is.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ja, ik wil een mooie commercial


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp