Commercial KHZ Movers: verhuizen is emotie

Verhuizen is meer dan zomaar wat spullen van A naar B verplaatsen. Daar komt veel meer bij kijken: komen al je eigendommen wel heelhuids aan? Vooral de spullen die je dierbaar zijn, wil je altijd om je heen hebben. Hoe mooi of lelijk, duur of goedkoop ze ook zijn. Dan voel je je thuis, waar ter wereld je ook bent.

Die gedachte vormde de insteek van de commercial die we voor KHZ Movers produceerden. KHZ Movers realiseert zich hoe dierbaar spullen voor je kunnen zijn. Het verhuisbedrijf is gespecialiseerd in overzeese verhuizingen. Niet alleen naar reguliere bestemmingen als New York of Londen, maar juist naar de uitdagender locaties in Afrika en Zuidoost Azië. De hoofdpersoon in de commercial verhuist naar Nairobi met haar gezin. Maar niet zonder haar Friese staartklok! Die gaat overal mee naar toe. De commercial is uitgebracht in een Nederlands- en Engelstalige variant.

KHZ Movers zet de film in richting expats zelf en richting de HRM-medewerkers die voor hun bedrijf collega’s uitzenden naar het buitenland.

Heeft u plannen voor de productie van een video? Neem dan contact op met Yvonne: 0172–477733