Fietsplan

Fietsplan Vrhl

Vrhl wordt heel blij van blije, gezonde, fitte medewerkers. Om die reden moedigt Vrhl natuurlijk het gebruik van een fiets door medewerkers aan. De aanschaf van een goede fiets is een flinke uitgave en grote hap uit je spaarrekening. Daarom biedt Vrhl je graag het nieuwe fietsplan aan, waarmee de fiets via de zaak heel interessant wordt.

Vrhl is een samenwerking aangegaan met New Mobility Lease en Gek van Fietsen voor het leasen van fietsen, een gewone fiets, elektrische fietsen, mountainbike of bakfietsen, het kan allemaal. Iedereen die daarvoor in aanmerking komt en die gebruik wil maken van het fietsplan, kan bij Vrhl via New Mobility Lease deze fiets met fiscaal voordeel leasen. Inclusief onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp bij pech onderweg, echt handig!

Als je besluit dat je gebruik wilt maken van ons fietsplan, dan zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om vooraf te weten, deze zijn in dit document vastgelegd. Daarnaast wordt er in dit document uitgelegd hoe het fietsplanbeleid en het bestellen van een fiets precies werkt.

Klik op onderstaande afbeelding om te lezen hoe het allemaal werkt:

Alvast kijken welke mooie fietsen ze bij gek van Fietsen hebben?

Dat kan in de winkel: Frederik Hendrikstraat 2 in Alphen aan den Rijn
Of online: Gekvanfietsen.nl