Vloggen is hot!

Vloggen is hot!

VRHL Case

Grote merken en bedrijven laten hun producten niet voor niets door vloggers aanprijzen. Vloggen is hot! Het werkt! En het is leuk! Dat bedacht ook Francis Vermeer, de eigenaar van het nieuwe horecaconcept Maggie Blue. Maggie Blue is gevestigd in het Nutsgebouw in Alphen aan den Rijn en opent deze maand (juli 2017) haar deuren. Naast heerlijk lunchen en dineren, kun je er ook koffie drinken, borrelen en feesten.

 

Vlogs monteren

Francis Vermeer, de eigenaar van het nieuwe horecaconcept, maakt inspirerende vlogs van al haar horeca-avonturen en de weg naar de grote opening van Maggie Blue. En wij mogen helpen! VRHL Video verzorgt de montage van deze vlogs die op de Facebookpagina van Maggie Blue goed worden ontvangen. Dit zorgt ervoor dat Maggie Blue veel bekendheid krijgt in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bekijk de video’s hieronder. Wij kunnen niet wachten tot Maggie Blue haar deuren opent!
 

Wil jij ook vloggen?

Wij helpen je graag! Bel of mail ons dus gerust!

TAGS
Montage Video Vlog vlogger

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer