Vloggen is hot!

Vloggen is hot!

VRHL Case

Grote merken en bedrijven laten hun producten niet voor niets door vloggers aanprijzen. Vloggen is hot! Het werkt! En het is leuk! Dat bedacht ook Francis Vermeer, de eigenaar van het nieuwe horecaconcept Maggie Blue. Maggie Blue is gevestigd in het Nutsgebouw in Alphen aan den Rijn en opent deze maand (juli 2017) haar deuren. Naast heerlijk lunchen en dineren, kun je er ook koffie drinken, borrelen en feesten.

 

Vlogs monteren

Francis Vermeer, de eigenaar van het nieuwe horecaconcept, maakt inspirerende vlogs van al haar horeca-avonturen en de weg naar de grote opening van Maggie Blue. En wij mogen helpen! VRHL Video verzorgt de montage van deze vlogs die op de Facebookpagina van Maggie Blue goed worden ontvangen. Dit zorgt ervoor dat Maggie Blue veel bekendheid krijgt in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bekijk de video’s hieronder. Wij kunnen niet wachten tot Maggie Blue haar deuren opent!




 

Wil jij ook vloggen?

Wij helpen je graag! Bel of mail ons dus gerust!

TAGS
Montage Video Vlog vlogger

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer