Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

VRHL Case

Stap Reizen verzorgt bijzondere wandelvakanties door Zuid-Europa. Trap reizen is onderdeel van Stap Reizen en organiseert mooie fietsvakanties, ook door Zuid-Europa. Voor beiden reisorganisaties ontwierpen wij een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website.

Bij Stap Reizen kun je verschillende wandelvakanties boeken: een standplaats-wandelreis, een trektocht, eilandhoppen, een culturele wandelrondreis met kortere wandelingen en een short break. Trap Reizen is ook specialist in actieve vakanties, maar dan op de fiets. Zo biedt de reisorganisatie fraaie en comfortabele fietsvakanties voor iedereen die vanaf de fiets ontspannen een streek of land in Zuid-Europa wil leren kennen.

 

Corporate identity

Voor zowel Stap Reizen als Trap Reizen verzorgde VRHL Creatie het ontwerp en de vormgeving van het nieuwe logo en nieuwe visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Onze vormgevers hebben hierbij goed nagedacht over passend beeld. Zo zijn er voeten in het nieuwe logo van Stap Reizen en fietsbanden in het nieuwe logo van Trap Reizen verwerkt.

Stapreizen-2

Stapreizen-4

Stapreizen-6

 

Ontwerp website

Ook maakten onze vormgevers een nieuw ontwerp voor de website van Stap Reizen en Trap Reizen, met het nieuwe logo, mooie beelden en waarbij alle wandelvakanties overzichtelijk worden weergegeven. Hieronder is het ontwerp voor de website van Stap Reizen afgebeeld.

Stapreizen-1

Stapreizen-3

Stapreizen-5

 

Nieuwe huisstijl?

Wil jij ook een nieuw logo of een nieuwe huistijl? Bel of mail ons even. Dan helpen we je verder!

TAGS
Corporate identity Creatie huisstijl Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer