Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

VRHL Case

Stap Reizen verzorgt bijzondere wandelvakanties door Zuid-Europa. Trap reizen is onderdeel van Stap Reizen en organiseert mooie fietsvakanties, ook door Zuid-Europa. Voor beiden reisorganisaties ontwierpen wij een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website.

Bij Stap Reizen kun je verschillende wandelvakanties boeken: een standplaats-wandelreis, een trektocht, eilandhoppen, een culturele wandelrondreis met kortere wandelingen en een short break. Trap Reizen is ook specialist in actieve vakanties, maar dan op de fiets. Zo biedt de reisorganisatie fraaie en comfortabele fietsvakanties voor iedereen die vanaf de fiets ontspannen een streek of land in Zuid-Europa wil leren kennen.

 

Corporate identity

Voor zowel Stap Reizen als Trap Reizen verzorgde VRHL Creatie het ontwerp en de vormgeving van het nieuwe logo en nieuwe visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Onze vormgevers hebben hierbij goed nagedacht over passend beeld. Zo zijn er voeten in het nieuwe logo van Stap Reizen en fietsbanden in het nieuwe logo van Trap Reizen verwerkt.

Stapreizen-2

Stapreizen-4

Stapreizen-6

 

Ontwerp website

Ook maakten onze vormgevers een nieuw ontwerp voor de website van Stap Reizen en Trap Reizen, met het nieuwe logo, mooie beelden en waarbij alle wandelvakanties overzichtelijk worden weergegeven. Hieronder is het ontwerp voor de website van Stap Reizen afgebeeld.

Stapreizen-1

Stapreizen-3

Stapreizen-5

 

Nieuwe huisstijl?

Wil jij ook een nieuw logo of een nieuwe huistijl? Bel of mail ons even. Dan helpen we je verder!

TAGS
Corporate identity Creatie huisstijl Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer