Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

VRHL Case

Stap Reizen verzorgt bijzondere wandelvakanties door Zuid-Europa. Trap reizen is onderdeel van Stap Reizen en organiseert mooie fietsvakanties, ook door Zuid-Europa. Voor beiden reisorganisaties ontwierpen wij een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website.

Bij Stap Reizen kun je verschillende wandelvakanties boeken: een standplaats-wandelreis, een trektocht, eilandhoppen, een culturele wandelrondreis met kortere wandelingen en een short break. Trap Reizen is ook specialist in actieve vakanties, maar dan op de fiets. Zo biedt de reisorganisatie fraaie en comfortabele fietsvakanties voor iedereen die vanaf de fiets ontspannen een streek of land in Zuid-Europa wil leren kennen.

 

Corporate identity

Voor zowel Stap Reizen als Trap Reizen verzorgde VRHL Creatie het ontwerp en de vormgeving van het nieuwe logo en nieuwe visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Onze vormgevers hebben hierbij goed nagedacht over passend beeld. Zo zijn er voeten in het nieuwe logo van Stap Reizen en fietsbanden in het nieuwe logo van Trap Reizen verwerkt.

Stapreizen-2

Stapreizen-4

Stapreizen-6

 

Ontwerp website

Ook maakten onze vormgevers een nieuw ontwerp voor de website van Stap Reizen en Trap Reizen, met het nieuwe logo, mooie beelden en waarbij alle wandelvakanties overzichtelijk worden weergegeven. Hieronder is het ontwerp voor de website van Stap Reizen afgebeeld.

Stapreizen-1

Stapreizen-3

Stapreizen-5

 

Nieuwe huisstijl?

Wil jij ook een nieuw logo of een nieuwe huistijl? Bel of mail ons even. Dan helpen we je verder!

TAGS
Corporate identity Creatie huisstijl Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer