Otolift trapliften ontvangt Predicaat Koninklijk

Een bedrijf dat 100 of 125 jaar bestaat, kan dit jubileum aangrijpen om het predicaat Koninklijk aan te vragen. Otolift viert haar 125-jarig jubileum in 2016 en greep die kans met beide handen aan. Wij verzorgden voor hen de complete aanvraag van het predicaat door de productie van een prachtig ingebonden boek met ingevoegde losbladige aanvraag. Met succes! Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem-Alexander heeft besloten het predicaat Koninklijk inderdaad toe te kennen aan Otolift. Op vrijdag 14 oktober 2016 reikte Commissaris der Koning de heer Jaap Smit het predicaat Koninklijk uit aan de heren Ooms, directeuren van Otolift Trapliften.

Otolift predikaat Koninklijk3

Een onderneming moet aan nogal wat voorwaarden voldoen wil deze het predicaat ontvangen. Aanzien hebben, als het gaat om aard, omvang en betrouwbaarheid. Een eerste of zeer vooraanstaande plaats innemen op zijn gebied in Nederland. Een onberispelijke bedrijfsvoering hebben en bij voorkeur ook nog een internationale uitstraling. Otolift heeft het allemaal.

Otolift predikaat Koninklijk4

VRHL deed onderzoek in de (stads)archieven, tekende de historie van het bedrijf op, nam interviews af met klanten en met de helden van het bedrijf – die er vaak al meer dan dertig jaar werkten – en verzorgde de financiële onderbouwing. VRHL Creatie nam de vormgeving en productie van het boekwerk voor zijn rekening.

Otolift predikaat Koninklijk2

Andre Ooms, directeur van Otolift, overhandigde de aanvraag aan wethouder Economische zaken Jan Vente van de gemeente Krimpenerwaard. Samen met een aanbevelingsbrief van de burgemeester stuurt de gemeente de aanvraag naar de Commissaris van de Koning van provincie Zuid-Holland. Via een uitgebreide procedure, die tot een jaar kan duren en langs vele instanties voert, heeft de Koning uiteindelijk zelf beoordeelt dat Otolift het predicaat Koninklijk mag voeren.

image003

Ook een jubileum te vieren? Of bereidt uw onderneming een aanvraag van een predicaat Koninklijk voor? Neem dan contact met ons op!