Nóg meer animaties!

We doen het aan de lopende band, animaties maken in diverse vormen en stijlen, voor verschillende opdrachtgevers. Daar worden wij blij van, maar onze klanten ook. Met een animatie kan je namelijk op een professionele, dynamische manier een krachtige boodschap overbrengen. Perfect om een van je diensten uit te leggen, voor een groet rondom de feestdagen óf voor een campagneboodschap!

Eerder schreven we al een case over animaties die we toen hebben gemaakt. We geven je dan ook graag weer een inkijkje in de verschillende animaties die we de afgelopen tijd maakten, wat we altijd doen aan de hand van ons stappenplan.

LUMC

Voor het LUMC maakten wij een mooie kerst- en nieuwjaarsvideo. Dit deden we aan de hand van dronebeelden van het LUMC-gebouw, waarmee we – letterlijk en figuurlijk – in vogelvlucht door het afgelopen jaar heen gingen en het LUMC de kijkers een kerst- en nieuwjaarsgroet bracht.

Zorgpartners Midden-Holland

Zorgpartners Midden-Holland maakt gebruik van een innovatief domotica-concept. Het doel: de bewegingsvrijheid van ouderen verbeteren, door gebruik van leefcirkels, inzet van slimme sensoren en het aanvragen van zorg. Wij maakten hier een mooie animatie over, waarin we uitleggen wat het concept inhoudt.

Plan International

Voor Plan International maakten we eerder al een video over de trainingen die zij aanbieden. Dit keer mochten we een korte versie maken, waarin we uitleggen dat je een training vandaag de dag online en face tot face kunt volgen en we je overtuigen van het aanmelden voor de trainingen.

Animatie Kidsweek

Maandelijks maken wij een advertorial in Kidsweek (Young And Connected), vanuit de Nationale Wetenschapsagenda. Dit keer maakten we aanvullend een korte animatie waarin uitgelegd wordt wat ‘biodiversiteit’ is. Voor deze video is de doelgroep een stuk jonger, dus houden we daar natuurlijk rekening mee in o.a. de tekenstijl en tone-of-voice!

Enthousiast geworden?

Heb jij hier iets gezien waarvan je denkt ‘dat wil ik ook!’ of ben je gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!