Gewoon goed campagnemateriaal nodig? Jij vraagt, wij draaien!

Wil je aan de slag met een campagne en heb je zelf al een verspreidingsstrategie ontwikkeld? Wij vinden het leuk om na te denken over de ultieme aanpak, maar we vinden het ook het geen probleem om verder te gaan met waar jij gebleven was. En om gewoon fraaie middelen te ontwikkelen. Zo deden we het ook voor het zusje van IMK Opleidingen. Deze opdrachtgever had zelf al een idee bij de kanalen die ingezet moesten worden, wij gingen aan de slag met de creatie!

De vraag.

IPV Training en Advies was tot voor kort het zusje van IMK Opleidingen. In 2021 fuseerden de twee organisaties. In 2024 maken de twee een volgende stap en gaan ze onder dezelfde naam verder. Natuurlijk moest daarover worden gecommuniceerd. Wij mochten aan de slag met de ontwikkeling van alle uitingen.

De oplossing.

We startten met een ontwerp van een campagnebeeld en korte animatie, die de basis vormen van de rest van de uitingen. Zodra die akkoord was, gingen we aan de slag volgens het principe ‘u vraagt, wij draaien’. IMK vroeg ons nieuwsbriefbanners, profielbanners voor socials en social posts te ontwikkelen. Dus daar gingen wij mee aan de slag!

Het resultaat.

Het resultaat is een compleet communicatiepakket waarmee IMK Opleidingen de hort op kan. Goed verzorgd en compleet, maar ook betaalbaar doordat het voorwerk al was gedaan door de marketeers van IPV en IMK. Dat is pas teamwork.