Duurzaam logo voor gemeente Kaag en Braassem

De gemeente Kaag en Braassem ligt middenin het Groene Hart in de provincie Zuid-Holland. Omdat Kaag en Braassem druk bezig is een zo duurzaam mogelijke gemeente te worden, vroeg de gemeente ons om een icoon en logo te ontwikkelen, gebaseerd op het duurzaamheidslogo van de gemeente Alphen aan den Rijn. VRHL’s vormgevers gingen direct aan de slag!

Duurzaamheid is belangrijk

Zowel voor de gemeente Kaag en Braassem als de bedrijven en de inwoners. Maar vooral voor het milieu en de natuur. Daarom ontwikkelt een duurzaamheidsplatform ideeën op het gebied van duurzaamheid, zoals slimme manieren voor de opwekking van energie, energiebesparing in woningen en bedrijven, oplossingen voor hergebruik van materialen en alle andere duurzame ideeën. Het platform adviseert vervolgens de gemeente Kaag en Braassem over initiatieven die bijdragen aan een energieneutrale gemeente.

De opdracht

De gemeente Kaag en Braassem wil net als de gemeente Alphen aan den Rijn duurzaamheid uitstralen en daarom hetzelfde logo en duurzaamheidsicoon doorvoeren. Na goedkeuring van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben onze vormgevers op basis van het Alphense logo een logo en icoon voor de gemeente Kaag en Braassem ontworpen. Daarbij komen het water, het groen en de molens als herkenning terug. Dit is het resultaat:

Logo ontwerpen Kaag en Braassem-4
Vormgeving logo
Vormgeving icoon
Logo Kaag en Braassem vormgeven

Wil jij ook een nieuw logo of icoon laten ontwerpen? Onze accountmanagers helpen je graag verder!