Campagneconcept voor internationale marktleider Lely

Nieuwe klant alert! Vanaf heden werken wij voor Lely, de internationale marktleider in melkrobots en andere innovatieve oplossingen voor melkveehouders. Voor onze eerste opdracht mochten we aan de slag met een campagneconcept voor de nieuwste melkrobot: de Lely Astronaut A5.

De vraag.

Dertig jaar geleden kwam de eerste melkrobot van Lely op de markt. ‘De Astronaut’, zoals ‘ie heet, is continu in ontwikkeling. Het kan immers altijd beter, efficiënter en koevriendelijker. De laatste versie is de Lely Astronaut A5 en die mag met veel bombarie in de markt worden gezet. Daarom vroeg Lely ons een creatief concept te ontwikkelen voor een ‘preference campagne’. Met het concept moet de ‘A5’ geprofileerd worden als de meest betrouwbare melkrobot van de markt.

De oplossing.

We bedachten een concept met als slogan ‘Keeps your business running’. Want die melkrobot, zorgt ervoor dat de business altijd doorgaat. Ook als de ondernemer er even niet is of met andere belangrijke zaken bezig is. We fotografeerden en filmden boeren in hun stal en maakten de basis voor de uitingen, zoals de socialmediaberichten, display banners, advertenties en meer. Een campagne die de kwaliteit van Lely uitstraalt en dicht bij de belevingswereld van de doelgroep staat.

Het resultaat.

In april startte de campagne. Deze loopt tot Q3 van dit jaar en is dus nog in volle gang Bekijk hier de landingspagina.

Wil jij ook meer aandacht voor je product, merk of bedrijf? Mail naar yvonne@vrhl.nl.