Aanwezig op de Vakantiebeurs

Reisorganisatie Color Line staat in 2017 op de Vakantiebeurs. Hier promoot zij haar reizen per cruise- en veerboot naar Noorwegen en Zweden. Om de stand in te richten maakten wij treffende banieren en een folder om mee te pakken.

Wie naar Noorwegen afreist, kan dit natuurlijk met de auto doen. Van Duitsland, door Zweden en zo naar de juiste bestemming in Noorwegen. Maar dit kan ook sneller. De 6 cruise- en veerboten van reisorganisatie Color Line zorgen ervoor dat jij heel wat kilometers kunt besparen. Het heerlijke eten aan boord, de fitnessruimte, de spa en het belastingvrij winkelen, laten de reis al aanvoelen als vakantie. Om dit aan de man te brengen, is Color Line aanwezig op de Vakantiebeurs 2017. Wij maakten in opdracht van het communicatiebureau Travelproof treffende banieren en een folder om mee naar huis te nemen.

Banieren met twee functies

VRHL boog zich voor deze opdracht over de verschillende reizen van Color Line. In totaal biedt de reisorganisatie 4 reizen aan tussen Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Color Line is vooral gespecialiseerd in de bestemming Noorwegen. De ruige en mooie natuur is vaak één van de eerste dingen die opkomt als het over dit land gaat.

De banieren vervullen dan ook twee functies. Enerzijds informeren zij over de verschillende routes die Color Line aanbiedt. Anderzijds dragen zij de sfeer van het vakantie gaan in de Scandinavische landen goed over.

Colorline-3

Om mee naar huis te nemen

Naast de banieren wilde Travelproof de bezoekers van de Vakantiebeurs ook iets mee naar huis geven. Hieruit is een folder met een juiste mix van informatie en belevenis gekomen. Zowel tekst als beeld geven een impressie van een reis met één van de cruise- of veerboten van Color Line.

colorline-1

colorline-2

Ook wel eens aanwezig op een beurs of ander evenement? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen doen.