Personeelsadvertentie nodig? Schakel VRHL in!

Personeelsadvertentie nodig? Schakel VRHL in!

VRHL Case

Je bent op zoek naar één of meerdere nieuwe medewerkers voor je bedrijf. Maar hoe schrijf je een goede vacaturetekst? Wat voor foto zet je erbij? En waar plaats je de vacature: in de krant, op je website of op Facebook? Of allemaal? Een goede vacature heb je niet 1, 2, 3 gemaakt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken en plaatsen van een personeelsadvertentie? Schakel dan VRHL in en vind super snel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

 

Vacaturetekst én beeld

Wij maakten onder andere al onderstaande personeelsadvertenties voor bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Die plaatsten we op eigen website, Alphens.nl en Facebook. Hieronder zie je steeds het facebookbericht om te laten zien hoe vaak vacatures worden gedeeld en hoeveel er wordt gereageerd, vooral als de vacature ook nog via Facebook Advertising wordt geboost. Dit kan al voor een laag bedrag, we adviseren je graag!

 

 

 

 

 

 

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Bel of mail ons even. Dan maken en plaatsen wij een passende vacature en vind je supersnel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

TAGS
Content Creatie facebook advertising personeelsadvertentie Social vacature vrhl

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer