Personeelsadvertentie nodig? Schakel VRHL in!

Personeelsadvertentie nodig? Schakel VRHL in!

VRHL Case

Je bent op zoek naar één of meerdere nieuwe medewerkers voor je bedrijf. Maar hoe schrijf je een goede vacaturetekst? Wat voor foto zet je erbij? En waar plaats je de vacature: in de krant, op je website of op Facebook? Of allemaal? Een goede vacature heb je niet 1, 2, 3 gemaakt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken en plaatsen van een personeelsadvertentie? Schakel dan VRHL in en vind super snel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

 

Vacaturetekst én beeld

Wij maakten onder andere al onderstaande personeelsadvertenties voor bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Die plaatsten we op eigen website, Alphens.nl en Facebook. Hieronder zie je steeds het facebookbericht om te laten zien hoe vaak vacatures worden gedeeld en hoeveel er wordt gereageerd, vooral als de vacature ook nog via Facebook Advertising wordt geboost. Dit kan al voor een laag bedrag, we adviseren je graag!

 

 

 

 

 

 

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Bel of mail ons even. Dan maken en plaatsen wij een passende vacature en vind je supersnel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

TAGS
Content Creatie facebook advertising personeelsadvertentie Social vacature vrhl

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer