Personeelsadvertentie nodig? Schakel VRHL in!

Personeelsadvertentie nodig? Schakel VRHL in!

VRHL Case

Je bent op zoek naar één of meerdere nieuwe medewerkers voor je bedrijf. Maar hoe schrijf je een goede vacaturetekst? Wat voor foto zet je erbij? En waar plaats je de vacature: in de krant, op je website of op Facebook? Of allemaal? Een goede vacature heb je niet 1, 2, 3 gemaakt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken en plaatsen van een personeelsadvertentie? Schakel dan VRHL in en vind super snel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

 

Vacaturetekst én beeld

Wij maakten onder andere al onderstaande personeelsadvertenties voor bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Die plaatsten we op eigen website, Alphens.nl en Facebook. Hieronder zie je steeds het facebookbericht om te laten zien hoe vaak vacatures worden gedeeld en hoeveel er wordt gereageerd, vooral als de vacature ook nog via Facebook Advertising wordt geboost. Dit kan al voor een laag bedrag, we adviseren je graag!

 

 

 

 

 

 

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Bel of mail ons even. Dan maken en plaatsen wij een passende vacature en vind je supersnel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

TAGS
Content Creatie facebook advertising personeelsadvertentie Social vacature vrhl

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer