Ton 25 jaar Verheuvelio!

Afgelopen maand was onze Ton 25 (!) jaar bij de zaak. Dit was natuurlijk een feestje waard! En een feestje voor Ton zou een feestje voor Ton niet zijn, als deze in het teken stond van zijn geliefde ‘America’!

Vrijdag 25 maart leek een doodnormale dag voor Ton te worden. Hij zou wel iets later beginnen, hij had namelijk een uitgebreid ontbijt met zijn gezin op de planning staan… Ding dong! Daar stonden Robert en Maikel (met camera) voor de deur, in plaats van de bezorger van het ontbijt. Zij brachten Ton de boodschap om zich met het hele gezin klaar te maken voor een surprise party. Niet alleen met het gezin, maar ook met al zijn favoriete collega’s! Gezellig hè, Ton? Natuurlijk werden zij geheel in stijl (lees: met een ouderwetse Amerikaanse taxi), naar de Antoni van Leeuwenhoekweg 38 gereden. Hier werd hij feestelijk onthaald door alle Verheulio’s, inclusief échte cheerleaders!

Eenmaal op kantoor stond een American breakfast klaar, maar niet vóór de nodige speeches en natuurlijk een mooi cadeau. Wij maakten namelijk met iedereen die Ton lief is – bij én buiten Vrhl – een supertof boek: Ton 25 jaar Verheuvelio! Een boek vol met anekdotes, herinneringen en wensen aan Ton.


Het was een supergezellige ‘Americaanse’ ochtend. En wij legden dit natuurlijk vast, zodat we de herinnering nog hebben én om te laten zien hoe blij we zijn met Ton als collega. Op nóg eens 25 jaar Ton, cheers!