Janken geblazen! Rosa neemt afscheid…

Rosa van Leeuwen heeft ruim een jaar bij Vrhl gewerkt naast haar hbo-studie. Ze gaat nu in het buitenland studeren, dus helaas moeten we vandaag afscheid van haar nemen. Wij zijn natuurlijk ontroostbaar en stelden haar tussen de tranen door een paar vragen over haar onvergetelijke tijd bij Vrhl. 

Het is vandaag een verdrietige dag. Jouw allerlaatste dag bij Vrhl. 

Ah, dat is het zeker! Ondanks dat ik super veel zin heb in deze volgende, spannende stap, ga ik het ook heel erg missen bij Vrhl.

Wanneer ben je ook alweer begonnen bij ons? 

Vorig jaar mei ben ik bij Vrhl begonnen met mijn eerstejaarsstage van mijn huidige opleiding, dit was een korte tijd van zes weken. Hierna ben ik eigenlijk gelijk in de zomervakantie een aantal dagen per week blijven werken aan verschillende leuke projecten en kon ik toen mijn studie in september weer begon, één dag per week blijven.

Welke studie doe je en hoe ver ben je? 

In 2017 heb ik de studie Vormgeving, Ruimtelijke Presentatie en Communicatie op het Nimeto in Utrecht afgerond. Hierna ben ik begonnen aan een nieuwe studie: Creative Marketing & Sales, een community van Commerciële Economie op de Hogeschool van Rotterdam. Momenteel heb ik mijn tweede jaar afgerond en begin ik in september aan het derde studiejaar.

Wat was je eerste reactie over Vrhl toen je bij ons kwam?

Dit moet het leukste bureau van Nederland zijn…

Hoe denk je er nu over?

Nu weet ik het zeker! 😉 De sfeer hier is top. Er wordt natuurlijk hard gewerkt maar het is er daarnaast ook altijd gezellig! Voor mij is Vrhl een voorbeeldorganisatie, waar door de fijne werksfeer hele mooie dingen opgeleverd worden.

Wat heb je allemaal gedaan bij Vrhl?

Pfoeh, dat zijn héél veel verschillende dingen. Van kleine projectjes tot grote! Ik heb voornamelijk de project- en accountmanagers ondersteund. Hierbij kan je denken aan het bedenken van content voor de social media van organisaties, het werken aan websites die Vrhl ontwikkeld heeft voor verschillende klanten en hierbij wanneer nodig WordPress trainingen geven, magazines controleren op eventuele correcties, enquête-onderzoek gedaan naar de gemeente Alphen aan den Rijn, te veel leuke en interessante dingen om op te noemen dus!

Welk project is jou het meeste bijgebleven en waarom?

Ik denk het ontwikkelen van de nieuwe website voor Eskens. Ik mocht hieraan beginnen toen ik mijn zes-weekse stage nog liep en ben hier vervolgens in de tijd dat mijn studie begon mee door gegaan. Ik werd best wel in het diepe gegooid omdat ik nooit eerder met programma’s als WordPress had gewerkt. Ik had hiernaast veel contact met de klant en heb een handleiding mogen maken en een training mogen geven aan personeel van Eskens, over hoe de achterkant van de nieuwe website in elkaar steekt. Ik heb hier super veel van geleerd en ik vond het erg gaaf dat ze mij die verantwoording durfden te geven!

Wat zal je het meest missen?

De fijne werkplek en gezellige collega’s. Vrhl heeft zeker bijgedragen aan mijn inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling het afgelopen jaar en daar ben ik ze enorm dankbaar voor! Want wie heeft er als student nou zo’n gaaf en leerzaam baantje naast zijn/haar studie? Als Vrhl mij in de toekomst weer kan gebruiken, zou ik dan ook geen moment twijfelen!

Wie zal je het meest missen?

Jackson natuurlijk 😉 Maar stiekem iedereen hoor!

Hoe omschrijf jij het Vrhl team?

Divers en creatief! Ik denk dat dat Vrhl ook zo leuk en sterk maakt. Er zitten heel veel verschillende type werknemers die elkaar super goed aanvullen en ze hebben allemaal één ding gemeen: creativiteit!

Wat ga je nu doen? Iets heel stoers, he?

Wel een beetje hè.. Ik ga vanaf eind augustus een half jaar stage lopen op Bali, bij een online marketing- en communicatiebureau! Toch een beetje living the dream voor mij: doen wat ik leuk vind, op een super gave plek!

Wij wensen jou heel veel succes daar! Wat wens je ons?

Lief, dankjewel! Ik wens jullie heel veel leuke projecten en succes voor de toekomst, maar met zo’n geweldig team kan dat niet mis gaan natuurlijk! En wie weet, tot in het nieuwe jaar!

Dankjewel Rosa, voor je harde werk en de gezelligheid!