Deze vrolijke meid zit pas in het tweede jaar van de opleiding ‘Communicatie’ op De Haagse Hogeschool, maar was na een jaar (thuis) studeren al wel toe aan wat praktijkervaring. En dan ben je bij VRHL aan het juiste adres. Janneke mag namelijk gelijk meedraaien en gaat de komende tien weken aan de slag met het helpen bij verschillende projecten. En na zo’n fulltime werkweek? Dan werkt Janneke gewoon vrolijk verder bij de notenkraam op de Alphense markt. Én spreekt ze gezellig met haar vriendinnen af.  

Slecht in

”Dingen uit handen geven. Van tevoren maak ik dan leuke plannen om bijvoorbeeld samen met iemand te koken, maar vervolgens wil ik alles zelf doen.”

Hekel aan

”Croissantjes, donuts, cake en een heleboel andere zoete dingen.”

Gek op

”Tijd doorbrengen met vriendinnen, ik hou van gezellige spelletjesavonden. Overigens hoeft dit voor mij niet elke dag, ik hou namelijk ook heel erg van niks doen. Lekker onder een dekentje op de bank met een kopje thee en een goede film, dan vermaak ik me ook wel!”

Bang voor

”Vogels. Ze zijn zo onvoorspelbaar, snel en brutaal.”

Zin in

”Mijn stage bij VRHL! Ik heb al een heleboel projecten bekeken en ik kan niet wachten om hier zelf aan mee te mogen helpen.”