Maak je droom waar

Maak je droom waar

VRHL Case

Altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? Een vrije kavel geeft je de kans dit te realiseren. Om een droomhuis van a tot z te ontwerpen en bouwen, op je eigen stuk grond. Met alle privacy en comfort die je maar kunt wensen. Waar je tot rust komt, vrienden ontvangt, alle ruimte hebt voor je hobby’s en een prachtige tuin of zwembad realiseert. Die plek is er nu. Aan de Plasweg in Waddinxveen biedt De Pater Makelaardij drie vrije kavels, allemaal met een oppervlakte van circa 2678 m². Daar kun je een royale villa bouwen!

 

Brochure en website

Om geïnteresseerden van meer informatie te kunnen voorzien over Waddinxveen, de Plasweg en de kavels, vroeg De Langen & Van den Berg i.s.m. De Pater ons om een brochure en een nieuwe website te maken. VRHL Content en Creatie verzorgde zowel het concept en de teksten als de vormgeving en productie. Daarnaast bedachten wij het logo en de naam van deze brochure en website.

droomland vormgeving folder

droomland folder creatie

droomland website

Droomland-bouwbord

 

Wil jij ook een brochure of website laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
brochure Copy Creatie Online Vormgeving Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer