Maak je droom waar

Maak je droom waar

VRHL Case

Altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? Een vrije kavel geeft je de kans dit te realiseren. Om een droomhuis van a tot z te ontwerpen en bouwen, op je eigen stuk grond. Met alle privacy en comfort die je maar kunt wensen. Waar je tot rust komt, vrienden ontvangt, alle ruimte hebt voor je hobby’s en een prachtige tuin of zwembad realiseert. Die plek is er nu. Aan de Plasweg in Waddinxveen biedt De Pater Makelaardij drie vrije kavels, allemaal met een oppervlakte van circa 2678 m². Daar kun je een royale villa bouwen!

 

Brochure en website

Om geïnteresseerden van meer informatie te kunnen voorzien over Waddinxveen, de Plasweg en de kavels, vroeg De Langen & Van den Berg i.s.m. De Pater ons om een brochure en een nieuwe website te maken. VRHL Content en Creatie verzorgde zowel het concept en de teksten als de vormgeving en productie. Daarnaast bedachten wij het logo en de naam van deze brochure en website.

droomland vormgeving folder

droomland folder creatie

droomland website

Droomland-bouwbord

 

Wil jij ook een brochure of website laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
brochure Copy Creatie Online Vormgeving Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer