Maak je droom waar

Maak je droom waar

VRHL Case

Altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? Een vrije kavel geeft je de kans dit te realiseren. Om een droomhuis van a tot z te ontwerpen en bouwen, op je eigen stuk grond. Met alle privacy en comfort die je maar kunt wensen. Waar je tot rust komt, vrienden ontvangt, alle ruimte hebt voor je hobby’s en een prachtige tuin of zwembad realiseert. Die plek is er nu. Aan de Plasweg in Waddinxveen biedt De Pater Makelaardij drie vrije kavels, allemaal met een oppervlakte van circa 2678 m². Daar kun je een royale villa bouwen!

 

Brochure en website

Om geïnteresseerden van meer informatie te kunnen voorzien over Waddinxveen, de Plasweg en de kavels, vroeg De Langen & Van den Berg i.s.m. De Pater ons om een brochure en een nieuwe website te maken. VRHL Content en Creatie verzorgde zowel het concept en de teksten als de vormgeving en productie. Daarnaast bedachten wij het logo en de naam van deze brochure en website.

droomland vormgeving folder

droomland folder creatie

droomland website

Droomland-bouwbord

 

Wil jij ook een brochure of website laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
brochure Copy Creatie Online Vormgeving Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer