Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

VRHL Case

BladCadeau: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift cadeau. Hierbij kun je uit tientallen tijdschrifttitels kiezen, zoals AutoWeek, LINDA. en Donald Duck. Naast zelf een tijdschrift uitzoeken, kun je bij BladCadeau ook cadeaukaarten bestellen.

Om deze cadeaumomenten nóg feestelijker te maken, mochten wij aan de slag met een nieuw packaging design. Onze vormgevers bedachten het concept, maakten het ontwerp en verzorgden de vormgeving van deze mooie en vrolijke verpakkingen en cadeaukaarten.

verpakkingsontwerp

packaging design

verpakkingsontwerp

packaging design

 
Wil jij ook een nieuw verpakkingsontwerp voor jouw producten? Neem contact met ons op!

TAGS
Concept Creatie

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer