Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

VRHL Case

BladCadeau: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift cadeau. Hierbij kun je uit tientallen tijdschrifttitels kiezen, zoals AutoWeek, LINDA. en Donald Duck. Naast zelf een tijdschrift uitzoeken, kun je bij BladCadeau ook cadeaukaarten bestellen.

Om deze cadeaumomenten nóg feestelijker te maken, mochten wij aan de slag met een nieuw packaging design. Onze vormgevers bedachten het concept, maakten het ontwerp en verzorgden de vormgeving van deze mooie en vrolijke verpakkingen en cadeaukaarten.

verpakkingsontwerp

packaging design

verpakkingsontwerp

packaging design

 
Wil jij ook een nieuw verpakkingsontwerp voor jouw producten? Neem contact met ons op!

TAGS
Concept Creatie

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer