Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

VRHL Case

BladCadeau: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift cadeau. Hierbij kun je uit tientallen tijdschrifttitels kiezen, zoals AutoWeek, LINDA. en Donald Duck. Naast zelf een tijdschrift uitzoeken, kun je bij BladCadeau ook cadeaukaarten bestellen.

Om deze cadeaumomenten nóg feestelijker te maken, mochten wij aan de slag met een nieuw packaging design. Onze vormgevers bedachten het concept, maakten het ontwerp en verzorgden de vormgeving van deze mooie en vrolijke verpakkingen en cadeaukaarten.

verpakkingsontwerp

packaging design

verpakkingsontwerp

packaging design

 
Wil jij ook een nieuw verpakkingsontwerp voor jouw producten? Neem contact met ons op!

TAGS
Concept Creatie

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer