Katholiek Nieuwsblad wereldwijd online beschikbaar

Katholiek Nieuwsblad wereldwijd online beschikbaar

VRHL Case

Katholiek Nieuwsblad is sinds 1983 hét Nederlandse weekblad met nieuws, opinie en achtergrondinformatie over de Katholieke Kerk in binnen- en buitenland. Om naast de papieren krant (die wordt vormgegeven door VRHL Creatie) ook een digitale versie van het weekblad aan te kunnen bieden, schakelde Katholiek Nieuwsblad VRHL Content en Creatie in.

digitale krant

 

Wereldwijd beschikbaar met Paypal

VRHL’s online projectmanager en websitebouwers (van VRHL Online) gingen na overleg met de klant direct aan de slag. En met succes! Vanaf april 2016 is Katholiek Nieuwsblad ook digitaal te lezen via KNdigitaal.nl. Abonnees bladeren gratis door de krant via hun abonneenummer. Niet-abonnees kopen eenvoudig losse edities via iDeal. Extra fijn: losse edities kunnen ook met Paypal worden betaald. Zo is Katholiek Nieuwsblad in één klap wereldwijd beschikbaar!

paypal

 

Bladermodule

De bladermodule op KNdigitaal.nl hebben we in Flash gemaakt voor de desktopgebruikers, zodat je hier mooi doorheen kunt bladeren. Voor de tablet- en smartphonegebruikers is de bladermodule in HTML gemaakt. Daardoor kun je er doorheen swipen. Uiteraard is de site ook responsive, waardoor je die niet alleen op de computer kunt bezoeken, maar ook via je smartphone en tablet.

bladermodule

 

Zo werkt het

Om KNdigitaal.nl te introduceren, maakten wij (VRHL Creatie) speciaal voor de abonnees een leaflet met uitleg over hoe je een account maakt en de krant kunt lezen. We schreven hiervoor de teksten en deden de vormgeving.

leaflet

leaflet

Wil jij jouw tijdschrift of krant ook digitaal aan kunnen bieden? Mail of bel dan even naar Bianca Oppelaar: 0172-745709.

TAGS
Online Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer