Het Grote Oranje Ideeënboek

Het Grote Oranje Ideeënboek

VRHL Nieuws

4 januari 2018

Eindelijk is ‘ie er!
Het Grote Oranje Ideeënboek.

Het Grote Oranje Ideeënboek

Het langverwachte vervolg op Het Groot Reclame Ideeënboek, de internationale bestseller uit 2005.

De pers was destijds unaniem lyrisch over dit meesterwerk:

‘Marvellous’
The Times
‘Een standaardwerk in zijn soort’
NRC Handelsblad
‘Magnifique!’
Le Figaro
‘Kaolo vette shizzle’
Schoolkrant Scala College

Net als Het Groot Reclame Ideeënboek is Het Grote Orange Ideeënboek he-le-maal leeg. Niet bij gebrek aan ideeën, maar omdat elk goed idee begint met een leeg vel. Dan komen die Grote Ideeën vanzelf. Een boek vol zelfs.

U kunt dit boek gebruiken om uw eigen ideeën op het gebied van communicatie op te schrijven of te tekenen. Of u gebruikt ‘m als memoboekje, boodschappenlijstje, om vliegen mee dood te meppen of als reminder op uw bureau om snel contact op te nemen met VRHL, op het moment dat u écht behoefte heeft aan Grote Ideeën.

LEES HIER HOE JIJ HET GROTE ORANJE IDEEËNBOEK GRATIS KUNT BEMACHTIGEN

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Nieuws

VRHL Groep groeit met overname The Ad Agency

Vanaf 15 december is The Ad Agency uit Alphen aan den Rijn onderdeel van de VRHL Groep, eveneens gevestigd in Alphen. Jan Verheul en Bojoura Binnekamp van VRHL hebben hierover overeenstemming bereikt met Wilbert Collet, directeur van The Ad Agency.

Lees meer

VRHLtjes voor het slapen gaan: Aflevering 1 - Branded content

Onze stagiaire Myrthe neemt je de komende weken mee in de wondere wereld van online marketing. Dat doet ze aan de hand van korte animaties: de VRHLtjes voor het slapen gaan. Vandaag vertelt ze over branded content en hoe jij het in kan zetten voor jouw bedrijf. Kijken dus!

Lees meer

VRHL Video produceert kinderserie Starz voor Telekids

Sinds deze week is de kinderserie Starz voor het eerst op televisie te zien. VRHL Video werkte samen met verschillende partijen aan een uniek concept voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. De nieuwe serie omvat acht afleveringen en is te zien op RTL Telekids Mini’s.

Lees meer

Jackson's vlog #1

Jackson, onze geweldige kantoorhond, heeft een vlog gemaakt. Bekijk 'm snel!

Lees meer

Uitgevers moeten samen strijden tegen Facebook en Google

Jeroen Cnossen (partner bij VRHL Publish) vertelt in een interview met Frank.News over hoe uitgevers ervoor kunnen zorgen dat advertentiegelden niet naar Google en Facebook gaan.

Lees meer