Nu ook bedrijfsaccounts op Instagram!

Goed nieuws! Sinds deze week is het mogelijk om een bedrijfsaccount aan te maken op Instagram óf om je huidige account om te zetten naar een bedrijfsaccount.

Voordelen Instagram

Met een bedrijfsaccount kun je het adres en de contactinformatie van jouw bedrijf delen en zelfs een ‘bel mij’ knop toevoegen. Zo komen jouw klanten nog makkelijker in contact met je én kun je ze eenvoudig naar je website of andere landingpages leiden. Je kunt ook nog eens posts boosten én eenvoudig de statistieken inzien. Alleen maar voordelen!

Onmisbaar!

Maak dus snel een Instagram-bedrijfsaccount aan, voordat jouw bedrijfs- of merknaam door iemand anders wordt geclaimd. Instagram is met meer dan 990.000 dagelijkse gebruikers een sociaal netwerk dat eigenlijk niet meer mag ontbreken in jouw social media strategie.

Hulp nodig?

Het omzetten van het huidige Instagram-account van jouw bedrijf of merk gaat heel eenvoudig via de instellingen van jouw account. Kom je er niet uit? We helpen je graag, net als bij het aanmaken van een nieuw account. Wil je weten wat Instagram voor jouw bedrijf kan betekenen of hulp bij het opzetten en uitvoeren van jouw social media strategie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

En lees alvast deze tips voor meer interactie en volgers op Instagram!

See ya on Insta!

VHRL insta

Volg Vrhl op Instagram!