101 animaties

101 animaties

VRHL Case

Yes! Dat is onze reactie als we weer aan de slag mogen met een toffe animatie. Van idee en script tot het monteren; wij regelen alles voor een mooie animatie voor jouw bedrijf, product of merk. Animaties geven op een simpele, maar goede manier weer wat je merk inhoudt. Ze zetten je bedrijf of product sterk in de markt en maken je klanten enthousiast. Eigenlijk onmisbaar dus!

Bekijk een selectie van de animaties die wij recent maakten:

 

Focwa


 

Total


 

Gemeente Alphen aan den Rijn


 

LUMC 

Nederlandse Fruittelers Organisatie


 

Cobouw Bouwberichten


 

Bohn Stafleu van Loghum


 

Centrum Hout

 

Alphen on fiber

 

Vindster

 

Tip: gebruik animaties in je e-mailings

Wist je dat video’s en animaties in een nieuwsbrief de aandacht trekken én meer conversie opleveren? Doen, dus! We bedenken niet alleen een gave animatie, maar ontwerpen, schrijven en versturen je nieuwsbrief ook meteen.

 

Ook een mooie animatie?

Voor je bedrijf, product of merk? Neem dan contact met ons op!

TAGS
Animatie Montage script Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer