101 animaties

101 animaties

VRHL Case

Yes! Dat is onze reactie als we weer aan de slag mogen met een toffe animatie. Van idee en script tot het monteren; wij regelen alles voor een mooie animatie voor jouw bedrijf, product of merk. Animaties geven op een simpele, maar goede manier weer wat je merk inhoudt. Ze zetten je bedrijf of product sterk in de markt en maken je klanten enthousiast. Eigenlijk onmisbaar dus!

Bekijk een selectie van de animaties die wij recent maakten:

 

Focwa


 

Total


 

Gemeente Alphen aan den Rijn


 

LUMC 

Nederlandse Fruittelers Organisatie


 

Cobouw Bouwberichten


 

Bohn Stafleu van Loghum


 

Centrum Hout

 

Alphen on fiber

 

Vindster

 

Tip: gebruik animaties in je e-mailings

Wist je dat video’s en animaties in een nieuwsbrief de aandacht trekken én meer conversie opleveren? Doen, dus! We bedenken niet alleen een gave animatie, maar ontwerpen, schrijven en versturen je nieuwsbrief ook meteen.

 

Ook een mooie animatie?

Voor je bedrijf, product of merk? Neem dan contact met ons op!

TAGS
Animatie Montage script Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer