101 animaties

101 animaties

VRHL Case

Yes! Dat is onze reactie als we weer aan de slag mogen met een toffe animatie. Van idee en script tot het monteren; wij regelen alles voor een mooie animatie voor jouw bedrijf, product of merk. Animaties geven op een simpele, maar goede manier weer wat je merk inhoudt. Ze zetten je bedrijf of product sterk in de markt en maken je klanten enthousiast. Eigenlijk onmisbaar dus!

Bekijk een selectie van de animaties die wij recent maakten:

 

Focwa


 

Total


 

Gemeente Alphen aan den Rijn


 

LUMC 

Nederlandse Fruittelers Organisatie


 

Cobouw Bouwberichten


 

Bohn Stafleu van Loghum


 

Centrum Hout

 

Alphen on fiber

 

Vindster

 

Tip: gebruik animaties in je e-mailings

Wist je dat video’s en animaties in een nieuwsbrief de aandacht trekken én meer conversie opleveren? Doen, dus! We bedenken niet alleen een gave animatie, maar ontwerpen, schrijven en versturen je nieuwsbrief ook meteen.

 

Ook een mooie animatie?

Voor je bedrijf, product of merk? Neem dan contact met ons op!

TAGS
Animatie Montage script Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer