Groeiprogramma

Groeiprogramma

Vrhl groeit. In omvang, in omzet en in onze expertise. Vrhl is groot en volwassen geworden! Hoe? Door jou! Samen met al je collega’s haal je iedere dag weer het uiterste uit jezelf om onze klanten te verrassen,
creatief te blijven én tegelijkertijd jezelf te blijven ontwikkelen. Dat valt niet altijd mee in de waan van alledag. Daarom hebben wij het Vrhl groeiprogramma ontwikkeld. Speciaal voor jou.

Met onwijs gave trainingen in 8 categorieën:

1. Inspirerend leiderschap
2. Management en teamwork
3. Veiligheid en gezondheid
4. Productiviteit
5. Commerciële vaardigheden
6. Communicatie en taal
7. Persoonlijke kracht
8. Digitale vaardigheden

Het hele jaar door mag jij de trainingen volgen die jij interessant vindt. In het programmaboekje vind je het huidige aanbod, hier komen regelmatig trainingen bij, dus kijk zeker ook even online. Alle trainingen zijn online en opgedeeld in korte modules, net even leuk om tussendoor te doen, naast de drukke werkzaamheden bij Vrhl. En ja, het mag ook ‘in de baas zijn tijd’, 1 training per maand (gemiddeld een half uurtje per week). Uiteraard mag je ’s avonds of in het weekend zoveel trainingen doen als je leuk, leerzaam en interessant vindt! Wij gaan ervan uit dat je je werk goed blijft doen en zelf bepaalt hoeveel tijd je met trainingen bezig bent. En we zien graag dat je even kort terugkoppelt aan ons of je er iets aan gehad hebt (en wat dan, natuurlijk).

Het groeiprogrammaboekje:

Hoe en waar kan je de trainingen vinden en volgen

Kijken welke trainingen er zoal zijn, klik op de afbeelding.
De trainingen online bekijken? Dat kan hier!
Inloggen en gelijk starten met groeien ? Dat kan hier

Heel veel leerplezier!