Werken met chemische producten

Werken met chemische producten

VRHL Case

Toxic ondersteunt klanten die met chemische producten werken. Dit zijn zowel organisaties met 500 verschillende chemische producten als kleinere organisaties die maar 10 chemische producten moeten registeren en updaten. Toxic ontwikkelde voor deze bedrijven een online applicatie waarmee je conform de Arbowetgeving werkt als het gaat over werken met chemische producten.

 

Animaties

Voor deze applicatie maakten wij twee animaties. Hierin leggen we uit hoe klanten van Toxic producten kunnen toevoegen en beheren én hoe ze informatie over producten kunnen bekijken en bewerken.

 

Folder

In onderstaande folder wordt uitgelegd wat je precies moet doen als je met chemische producten werkt en hoe Toxic je hierbij kan helpen. Wij verzorgden hiervoor de vormgeving.

Toxic-1

Toxic-2

 

Wil jij ook een animatie of folder voor jouw bedrijf of product laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Animatie Copy Creatie folder Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer