Werken met chemische producten

Werken met chemische producten

VRHL Case

Toxic ondersteunt klanten die met chemische producten werken. Dit zijn zowel organisaties met 500 verschillende chemische producten als kleinere organisaties die maar 10 chemische producten moeten registeren en updaten. Toxic ontwikkelde voor deze bedrijven een online applicatie waarmee je conform de Arbowetgeving werkt als het gaat over werken met chemische producten.

 

Animaties

Voor deze applicatie maakten wij twee animaties. Hierin leggen we uit hoe klanten van Toxic producten kunnen toevoegen en beheren én hoe ze informatie over producten kunnen bekijken en bewerken.

 

Folder

In onderstaande folder wordt uitgelegd wat je precies moet doen als je met chemische producten werkt en hoe Toxic je hierbij kan helpen. Wij verzorgden hiervoor de vormgeving.

Toxic-1

Toxic-2

 

Wil jij ook een animatie of folder voor jouw bedrijf of product laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Animatie Copy Creatie folder Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer