Werken met chemische producten

Werken met chemische producten

VRHL Case

Toxic ondersteunt klanten die met chemische producten werken. Dit zijn zowel organisaties met 500 verschillende chemische producten als kleinere organisaties die maar 10 chemische producten moeten registeren en updaten. Toxic ontwikkelde voor deze bedrijven een online applicatie waarmee je conform de Arbowetgeving werkt als het gaat over werken met chemische producten.

 

Animaties

Voor deze applicatie maakten wij twee animaties. Hierin leggen we uit hoe klanten van Toxic producten kunnen toevoegen en beheren én hoe ze informatie over producten kunnen bekijken en bewerken.

 

Folder

In onderstaande folder wordt uitgelegd wat je precies moet doen als je met chemische producten werkt en hoe Toxic je hierbij kan helpen. Wij verzorgden hiervoor de vormgeving.

Toxic-1

Toxic-2

 

Wil jij ook een animatie of folder voor jouw bedrijf of product laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Animatie Copy Creatie folder Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer