Voor de bakkerijbranche

Voor de bakkerijbranche

VRHL Case

De Nationale Bakkerij Academie (NBA) is dé praktijkopleider voor de bakkerijbranche. Mensen die werkzaam zijn in een bakkerij of bakkerswinkel kunnen bij de NBA diverse trainingen en workshops volgen, zoals ‘Leidinggeven op de werkvloer’, ‘Productkennis voor verkoopmedewerkers’ en ‘Verkopen met succes’. Wij verzorgen veel content en creatie voor de NBA.

 

Social media trainingen

Zo verzorgen we onder meer de social media trainingen die zijn opgenomen in het ondernemerstraject van de NBA. Dit traject is bedoeld voor aankomende en startende ondernemers in de bakkerijbranche. De social media trainingen geven we bij de bakkers zelf, tussen de broden!

social media training

 

Interviews

Jaarlijks schrijven we meerdere interviews met trainers en bakkers. Bakkers vertellen wat ze van een gevolgde opleiding of training vonden, trainers gaan dieper in op het opleidingsaanbod en de begeleiding van de NBA. Alle interviews vind je terug op de website.

 

Digitale nieuwsbrief

Ook schrijven, maken en versturen we de tweejaarlijkse digitale nieuwsbrief. Hierin staan de interviews met bakkers en trainers, leuke nieuwtjes én de top 5 trainingen van dat moment.

emailing nieuwsbrief

 

Advertenties

De NBA adverteert in meerdere vakmagazines, zoals NBOVisie en Bakery Next. Wij verzorgen de teksten en vormgeving van deze advertenties.

advertentie

 

Huisstijlitems

Ook verzorgen we de vormgeving van huisstijlitems als visitekaartjes, flyers en rollup banners. Voor de beurs Bakkersvak leverden we USB-sticks in de vorm van croissants en een beurswand.

huisstijlitem

 

Ben jij voor jouw product of merk op zoek naar een team dat nieuwsbrieven maakt, interviews houdt, social media trainingen geeft, advertenties schrijft of huisstijlitems maakt? Neem contact met ons op!

TAGS
advertentie Content Creatie interview nieuwsbrief Social media

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer