Vlogs van stagiaire Romy

Vlogs van stagiaire Romy

VRHL Gastblogger

1 december 2015

Romy Brosky is student Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en liep stage bij VRHL Content en Creatie van november 2015 t/m januari 2016. Haar belevenissen hield ze wekelijks bij in een vlog. Benieuwd wat ze allemaal meemaakte? Kijk dan snel:

 

Weekvlog #6

 

Weekvlog #5

 

Weekvlog #4

 

Weekvlog #3

 

Weekvlog #2

 

Weekvlog #1

TAGS
Stagiair Video Vlog

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Gastblogger

Zet jij virtual reality al in voor je bedrijf?

Je ziet en hoort het overal, op tv, radio, internet, in de krant en je ziet het zelfs op straat of in het openbaar vervoer: virtual reality. Maar wat kan jouw bedrijf hiermee? Heel veel!

Lees meer

Zo zorg je voor een inspirerende tijdschrift-vormgeving

Zodra ik langs het tijdschriftenschap loop, glijden mijn ogen langs de grote hoeveelheid covers, die me elk iets anders proberen te vertellen.

Lees meer

Zes Instagram-tips voor meer interactie en volgers

Branding, daar draait het om op Instagram. Met inspirerende, grappige of interessante foto’s en video’s kun je je volgers heel goed laten zien wie je bent en waar je voor staat. En omdat Instagram zo’n populair social medium is, wil jij daar natuurlijk zoveel mogelijk likes, reacties en shares scoren. Maar hoe kun je Instagram goed inzetten? En hoe krijg je meer volgers?

Lees meer

De vijf leukste video- en fotobewerkingsapps

Tegenwoordig barst het van de apps waarmee je foto’s en filmpjes kunt bewerken. Bijvoorbeeld om de belichting van een foto of video aan te passen, een filter te gebruiken of een gaaf effect toe te voegen waardoor jouw product, dienst of bedrijf nóg mooier in beeld komt. Ideaal als je een foto of video wilt delen via social media. In dit artikel zet ik de vijf leukste bewerking apps voor je op een rij.

Lees meer