Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

VRHL Case

VRHL Video heeft de nieuwste videoclip Do It All Again van soulzanger Steffen Morrison, bekend van The Voice of Holland, gemaakt. Zowel het script en de productie als de opnames, regie en montage werden door VRHL’s videoteam verzorgd.

 

Opnames in Amsterdam

Do It All Again is de eerste single van het nieuwe album van Steffen Morrison dat dit najaar uitkomt. De clipopnames vonden plaats in restaurant Nacional in Amsterdam. “Inspiratie voor deze videoclip haalde ik uit de films als The Great Gatsby en American Gangster, maar ook uit het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson,” vertelt Steffen. Niet alleen hijzelf, ook BN’er Ruben van der Meer en meerdere professionele dansers spelen een rol in de clip.

 

Videoclip Do It All Again

VRHL’s videoteam presenteert met trots het resultaat. Bekijk hieronder de videoclip Do It All Again:

 

En bekijk hieronder de making of, ook gemonteerd door VRHL/// Video:

 

Steffen Morrison

Soulzanger Steffen Morrison verwerft in 2013 nationale bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland. Twee jaar later tekent hij een platencontract bij D.E.M.P. Records van schrijver en producer Tjeerd Oosterhuis. Met zijn eigen band stond Steffen in de voorprogramma’s van onder andere Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

 

Wil jij dit ook?

Ben jij op zoek naar een videoteam dat voor jou een mooie video(clip) kan maken? Neem vrijblijvend contact op met Jaap Langhout: 0621237777. Mailen mag ook!

TAGS
Montage Productie regie script Video videoclip

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer