Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

VRHL Case

VRHL Video heeft de nieuwste videoclip Do It All Again van soulzanger Steffen Morrison, bekend van The Voice of Holland, gemaakt. Zowel het script en de productie als de opnames, regie en montage werden door VRHL’s videoteam verzorgd.

 

Opnames in Amsterdam

Do It All Again is de eerste single van het nieuwe album van Steffen Morrison dat dit najaar uitkomt. De clipopnames vonden plaats in restaurant Nacional in Amsterdam. “Inspiratie voor deze videoclip haalde ik uit de films als The Great Gatsby en American Gangster, maar ook uit het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson,” vertelt Steffen. Niet alleen hijzelf, ook BN’er Ruben van der Meer en meerdere professionele dansers spelen een rol in de clip.

 

Videoclip Do It All Again

VRHL’s videoteam presenteert met trots het resultaat. Bekijk hieronder de videoclip Do It All Again:

 

En bekijk hieronder de making of, ook gemonteerd door VRHL/// Video:

 

Steffen Morrison

Soulzanger Steffen Morrison verwerft in 2013 nationale bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland. Twee jaar later tekent hij een platencontract bij D.E.M.P. Records van schrijver en producer Tjeerd Oosterhuis. Met zijn eigen band stond Steffen in de voorprogramma’s van onder andere Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

 

Wil jij dit ook?

Ben jij op zoek naar een videoteam dat voor jou een mooie video(clip) kan maken? Neem vrijblijvend contact op met Jaap Langhout: 0621237777. Mailen mag ook!

TAGS
Montage Productie regie script Video videoclip

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer