Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

VRHL Case

VRHL Video heeft de nieuwste videoclip Do It All Again van soulzanger Steffen Morrison, bekend van The Voice of Holland, gemaakt. Zowel het script en de productie als de opnames, regie en montage werden door VRHL’s videoteam verzorgd.

 

Opnames in Amsterdam

Do It All Again is de eerste single van het nieuwe album van Steffen Morrison dat dit najaar uitkomt. De clipopnames vonden plaats in restaurant Nacional in Amsterdam. “Inspiratie voor deze videoclip haalde ik uit de films als The Great Gatsby en American Gangster, maar ook uit het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson,” vertelt Steffen. Niet alleen hijzelf, ook BN’er Ruben van der Meer en meerdere professionele dansers spelen een rol in de clip.

 

Videoclip Do It All Again

VRHL’s videoteam presenteert met trots het resultaat. Bekijk hieronder de videoclip Do It All Again:

 

En bekijk hieronder de making of, ook gemonteerd door VRHL/// Video:

 

Steffen Morrison

Soulzanger Steffen Morrison verwerft in 2013 nationale bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland. Twee jaar later tekent hij een platencontract bij D.E.M.P. Records van schrijver en producer Tjeerd Oosterhuis. Met zijn eigen band stond Steffen in de voorprogramma’s van onder andere Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

 

Wil jij dit ook?

Ben jij op zoek naar een videoteam dat voor jou een mooie video(clip) kan maken? Neem vrijblijvend contact op met Jaap Langhout: 0621237777. Mailen mag ook!

TAGS
Montage Productie regie script Video videoclip

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer