Van visitekaartje tot auto

Van visitekaartje tot auto

VRHL Case

Van Brussel Makelaardij is een betrokken en bevlogen makelaarskantoor aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn. Het makelaarskantoor wilde een nieuw logo en dit overal doorvoeren: op de visitekaartjes, het briefpapier, de verkoopborden, de Facebookpagina en zelfs op hun bedrijfsauto’s. Een mooie opdracht voor onze art director!

 

Nieuw logo

Het logo is opgebouwd uit drie huisjes, de naam ‘Makelaardij Van Brussel’ en de ondertitel ‘Persoonlijk & Bevlogen’. Een duidelijk en strak ontwerp!
Van-Brussel-4

 

Voor op kantoor

Loop je langs de Europalaan in Alphen aan den Rijn, kun je het aanbod met huizen die te koop staan op de ramen van het Van Brussel kantoor zien hangen!
Van-Brussel-1

 

Visitekaartjes

Bij een nieuw logo horen uiteraard ook nieuwe visitekaartjes, enveloppen en nieuw briefpapier!
Van-Brussel-2

 

Te koop

Je kunt het nieuwe logo vanaf nu spotten op de verkoopborden van Van Brussel!
Van-Brussel-6

 

Facebook

De Facebookpagina wordt geüpdatet. Naast de profielfoto maakten wij ook deze headerfoto voor Van Brussel.
Van-Brussel-5

 

Gave auto

En vanaf binnenkort rijden de makelaars van Van Brussel rond in deze gave Fiat 500’s!
Van-Brussel-3

 

Nieuw logo?

Wil jij ook een nieuw, strak en/of modern logo? Onze art directors ontwerpen dat graag voor je! Bel of mail ons, dan nemen we snel contact met je op.

TAGS
auto briefpapier Creatie Logo verkoopbord visitekaartje Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer