Van visitekaartje tot auto

Van visitekaartje tot auto

VRHL Case

Van Brussel Makelaardij is een betrokken en bevlogen makelaarskantoor aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn. Het makelaarskantoor wilde een nieuw logo en dit overal doorvoeren: op de visitekaartjes, het briefpapier, de verkoopborden, de Facebookpagina en zelfs op hun bedrijfsauto’s. Een mooie opdracht voor onze art director!

 

Nieuw logo

Het logo is opgebouwd uit drie huisjes, de naam ‘Makelaardij Van Brussel’ en de ondertitel ‘Persoonlijk & Bevlogen’. Een duidelijk en strak ontwerp!
Van-Brussel-4

 

Voor op kantoor

Loop je langs de Europalaan in Alphen aan den Rijn, kun je het aanbod met huizen die te koop staan op de ramen van het Van Brussel kantoor zien hangen!
Van-Brussel-1

 

Visitekaartjes

Bij een nieuw logo horen uiteraard ook nieuwe visitekaartjes, enveloppen en nieuw briefpapier!
Van-Brussel-2

 

Te koop

Je kunt het nieuwe logo vanaf nu spotten op de verkoopborden van Van Brussel!
Van-Brussel-6

 

Facebook

De Facebookpagina wordt geüpdatet. Naast de profielfoto maakten wij ook deze headerfoto voor Van Brussel.
Van-Brussel-5

 

Gave auto

En vanaf binnenkort rijden de makelaars van Van Brussel rond in deze gave Fiat 500’s!
Van-Brussel-3

 

Nieuw logo?

Wil jij ook een nieuw, strak en/of modern logo? Onze art directors ontwerpen dat graag voor je! Bel of mail ons, dan nemen we snel contact met je op.

TAGS
auto briefpapier Creatie Logo verkoopbord visitekaartje Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer