Speciale editie Basis in Beeld

Speciale editie Basis in Beeld

VRHL Case

Vorige week viel de nieuwe Basis in Beeld weer op de mat bij 30.000 bedrijven in Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Dit is een speciale editie omdat Basis Bedrijfshuisvesting dit jaar 30 jaar bestaat. De glossy is maar liefst 132 pagina’s dik en staat vol met gave verhalen en ruim 375 objecten die in de verhuur en verkoop staan. VRHL verzorgde de gehele productie: van (eind)redactie en fotografie tot vormgeving en drukken.

 
magazine basis

 

Basis in Beeld

Basis in Beeld is een jaarlijks terugkerend magazine met nieuwsberichten en artikelen over alles op het gebied van bedrijfshuisvesting in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Het magazine wordt gratis verspreid bij alle bedrijven in die regio’s en heeft een oplage van 30.000 stuks.

 

We love magazines!

VRHL maakt al 25 jaar magazines, zoals personeelsbladen, branchemagazines, jubileumtijdschriften en private label tijdschriften. Bekijk hier welke magazines wij naast Basis in Beeld nog meer maken!

TAGS
drukwerk Fotografie Magazine Productie Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer