Speciale editie Basis in Beeld

Speciale editie Basis in Beeld

VRHL Case

Vorige week viel de nieuwe Basis in Beeld weer op de mat bij 30.000 bedrijven in Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Dit is een speciale editie omdat Basis Bedrijfshuisvesting dit jaar 30 jaar bestaat. De glossy is maar liefst 132 pagina’s dik en staat vol met gave verhalen en ruim 375 objecten die in de verhuur en verkoop staan. VRHL verzorgde de gehele productie: van (eind)redactie en fotografie tot vormgeving en drukken.

 
magazine basis

 

Basis in Beeld

Basis in Beeld is een jaarlijks terugkerend magazine met nieuwsberichten en artikelen over alles op het gebied van bedrijfshuisvesting in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Het magazine wordt gratis verspreid bij alle bedrijven in die regio’s en heeft een oplage van 30.000 stuks.

 

We love magazines!

VRHL maakt al 25 jaar magazines, zoals personeelsbladen, branchemagazines, jubileumtijdschriften en private label tijdschriften. Bekijk hier welke magazines wij naast Basis in Beeld nog meer maken!

TAGS
drukwerk Fotografie Magazine Productie Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer