Rustige site voor het Nederlands Slaap Instituut

Rustige site voor het Nederlands Slaap Instituut

VRHL Case

Wie problemen heeft met slapen kan daarvoor terecht bij het Nederlands Slaap Instituut. Het instituut diagnosticeert en behandelt mensen die snurken of last hebben van een slaapapneu of insomnie. Het Nederlands Slaap Instituut had een verouderde website, met veel tekst, zonder beeld en hij was niet responsive. De vraag van de opdrachtgever was om een nieuwe overzichtelijke responsive site te bouwen, waarop patiënten snel hun weg kunnen vinden.

 

Heldere structuur

VRHL Online ging aan de slag met het ontwerp van de wireframes. Het design is vervolgens gepresenteerd in de vorm van een klikbaar model. Hiermee krijg je als opdrachtgever direct een gevoel bij de nieuwe website en kun je nog gemakkelijk zaken aanpassen. Gekozen werd voor een rustige en heldere structuur die bij de uitstraling van de kliniek past. Belangrijk was dat je altijd kunt doorklikken naar een andere pagina; er zitten geen ‘dead ends’ in de site. De bezoeker heeft overal op de site de mogelijkheid om contact op te nemen met het instituut. De site is uiteraard responsive en ziet er op mobiel, tablet en pc even goed uit.

nieuwe website

 

Beter in beeld

Onze fotograaf ging op pad om nieuwe foto’s voor de site te maken. De foto’s laten bijvoorbeeld zien hoe een slaaponderzoek in zijn werk gaat. Teksten van de vorige site zijn in eerste instantie overgenomen. NSI past deze zelf op de nieuwe site aan via het CMS. VRHL Online verzorgde bovendien in samenwerking met een andere partij de vormgeving van de slaapapneutest die bezoekers op de site kunnen doen. Ook is een infographic aangepast.

responsive design

 

Volop ondersteuning van VRHL Online

De site is gebouwd in WordPress. In het eigen custom VRHL WordPress CMS kan de opdrachtgever de site zelf eenvoudig beheren. VRHL Online gaf hem hiervoor een training. Een koppeling is gelegd tussen de site en het aanmeldsysteem voor nieuwe patiënten. Die kunnen zich dus gemakkelijk zelf registreren. VRHL Online ondersteunt het Nederlands Slaap Instituut met een supportabonnement, zodat kleine aanpassingen snel kunnen worden doorgevoerd.

TAGS
Infographic Online responsive Webdesign Website wireframes

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer