Promotie van de Engelse kust

Promotie van de Engelse kust

VRHL Case

De interactieve video is in opkomst en op veel verschillende manieren in te zetten voor je bedrijf. Coastal Pass zet een interactieve video in om reizigers gemakkelijk zelf een route langs de Engelse kust te laten uitstippelen. In de video komen verschillende highlights van de Engelse kust voorbij. Door er op te klikken, krijg je meer informatie, kun je de locatie toevoegen aan je reisroute of kun je direct boeken. In opdracht van Aviareps creëerde VRHL Creatie een campagne om dit nieuwe concept op de markt te brengen. Wij weten alvast wat onze volgende vakantie wordt!

 

Video’s: online promotie

Om de interactieve video’s van Coastal Pass online te promoten heeft VRHL twee verschillende video’s gemaakt. Beide video’s zetten de sfeer van de Engelse kust goed neer. De natuur, de omgeving en de architectuur komen mooi in beeld. En natuurlijk zie je ook dat je er heerlijk kunt fietsen en wandelen. Bekijk de video’s:

 

Banners: online promotie

VRHL maakte ook twee online banners. Eén in een statische vorm, de ander als gif. Het voordeel van een gif-banner is de hoeveelheid informatie die je in een kleine ruimte kwijt kan.

 

Advertentie en advertorial in magazines

Ook onderstaande advertentie en advertorial met handige informatie en mooie foto’s ontwierp VRHL voor Coastal Pass. Deze worden in relevante magazines geplaatst om potentiële reizigers te informeren en enthousiasmeren.

 

Ook scoren met een campagne?

Wil jij ook een video, banner, advertentie of complete campagne voor je product of dienst? Bel of mail ons gerust, dan nemen we snel contact met je op!

TAGS
advertentie advertorial banner Campagne Creatie interactieve Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer