Toen Het Mediabedrijf Landleven magazine overnam en ons werk zag, werd ze enthousiast. Inmiddels ontwerpen we regelmatig e-mailings, flyers, direct mailings en advertenties voor een van haar andere titels: Plus Magazine.

Marketinge-mails

Plus Magazine bestaat 30 jaar en wil nieuwe abonnees 49% korting geven! Om die boodschap te verspreiden, verstuurde Plus Magazine twee e-mailings. Beide met dezelfde actie maar net iets anders van opzet, zodat we een goede A/B-test kunnen doen.

vormgeving-e-mailing-plus-magazine-a:b-test-1
E-mailing versie A
vormgeving-e-mailing-plus-magazine-a:b-test-2
E-mailing versie B

Advertentie met opplakkaart

We hebben ook deze advertentie met opplakkaart gemaakt voor Plus Magazine. Gelukkig is er ook een kortingscode voor lezers die net naast de opplakkaart gegrepen hebben!

vormgeving-advertentie-met-oplegger-plus-magazine-1
Advertentie met opplakkaart
vormgeving-advertentie-met-oplegger-plus-magazine
Advertentie zonder opplakkaart

Direct mail versturen

Naast digitale mailings verzorgen wij ook fysieke mailings voor Plus Magazine. Bijvoorbeeld deze direct mail met de actie ‘gratis dekbedovertrek’.

vormgeving-dm-plus-magazine

Ontwerp flyer

Plus Magazine laat ook wel eens actieflyers op de mat vallen bij potentiële nieuwe abonnees. Is er binnenkort weer een actie? Dan ontwerpen wij een mooie flyer met antwoordkaart. Zo kan de doelgroep ook zonder online te hoeven, deelnemen aan de actie.

vormgeving-flyer-plus-magazine
Flyer Plus Magazine Puzzels

Kunnen we jou ook helpen? We komen graag op de koffie voor een vrijblijvende brainstorm. Stuur een mailtje aan Jan of bel ons via 0172 – 47 77 33.

Gratis Contentkalender

  • Inspiratie voor het hele jaar

  • Structuur voor het plannen van je content

  • Nooit meer last-minute-stress

  • Goede basis voor je marketingacties

  • Word de koning van de inhakers

Download nu