Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Hierbij een kleine selectie.

De FOCWA, de branchevereniging voor schadeherstelbedrijven, wenst haar leden dit jaar fijne feestdagen dit middels een leuke animatie waarin de kerstman schade rijdt:

ANKO deed dit vorig jaar met een feestelijke e-mailing, voorzien van een bewegende afbeelding:

animated_ANKO_kerstmailing

Net als Intramed, die haar klanten ook een mooie geanimeerde kerstwens stuurde:

En Junis Natuurlijk!:

vrhl_kerst_junis

En ook de kerstman maakt graag gebruik van de lift, hij is ook de jongste niet meer. Natuurlijk wél onderhouden door LiftCentraal:

vrhl_kerst_liftcentraal

Spelt verraste haar klanten vorig jaar met deze mooie kaart:

Junis gaf haar medewerkers vorig jaar deze originele kerstwens:

Voor Wille Donker maakten wij deze kerst- en nieuwjaarskaart:

XpertHR komt elk jaar bij ons met het verzoek om een leuke kerstkaart te maken. En zeg nou zelf, hij was vorig jaar toch wéér leuk?

xpert-kerst

Ook Van der Werff Groep wilde een mooie boodschap kwijt aan klanten en leveranciers.

vdw-kerst

Hillson en A.F.C. Brandpreventie wilden iets speciaals van hun kerstpakket maken. Nou, hier is ie dan…

hillson-kerst

Jumbo Ten Brink Food maakten we blij met vier folders met heerlijke viergangenkerstmenu’s. Natuurlijk zijn de ingrediënten te koop bij deze vers-supermarkt in Alphen aan den Rijn.Kerst VRHL

Voor GREEN ontwierpen we deze kubuskalender, die verstuurd wordt naar alle relaties. Nog steeds handig voor op het bureau!Kerst VRHLMediq CombiCare stuurde haar klanten vorig jaar onderstaande kerstkaart. Voor deze kerstkaart werkten we samen met Maartje de Jeu, bekend van Heel Holland Bakt. Zij bedacht een recept voor een overheerlijk kerstdessert met Goudse stroopwafels, die we uiteraard zelf ook meteen even hebben uitgeprobeerd!

VRHL Kerst

Van der Werff Groep deed onderstaand kaartje op de post. Junis Kinderopvang en Orange Wellness Club verstuurden een mooie, digitale kaart.

Kerst VRHL

Reed Business verraste haar klanten met een kerstboom! Weliswaar eentje van een paar centimeter, maar met een beetje liefde en aandacht, groeit deze uit tot een volwaardige boom. Ook verstuurden zij een verlichte kaart én een digitale kerstkaart.

Kerst5

ChipSoft stuurde zijn klanten een vrolijke, digitale kerstgroet. De kosten die zij besparen, doneren zij aan een goed doel. Voor Stichting BOOR en 10 voor de leraar maakten we niet zomaar een digitale kerstkaart, maar eentje met een gave animatie!

Kerst VRHL

Wil jij dit jaar ook een inspirerende (digitale) kerst-, nieuwjaars- of andere kaart versturen? Neem dan gerust contact met ons op!