Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Hierbij een kleine selectie.

Spelt verrast haar klanten dit jaar met deze mooie kaart:

Voor Junis mogen wij ook elk jaar iets moois maken. Zij geeft haar medewerkers dit jaar deze originele kerstwens:

Voor Wille Donker maakten wij deze kerst- en nieuwjaarskaart:

XpertHR komt elk jaar bij ons met het verzoek om een leuke kerstkaart te maken. En zeg nou zelf, hij is toch wéér leuk?

xpert-kerst

Ook Van der Werff Groep is elk jaar van de partij. vdw-kerst

Hillson en A.F.C. Brandpreventie wilden iets speciaals van hun kerstpakket maken. Nou, hier is ie dan…

hillson-kerst

Jumbo Ten Brink Food maakten we blij met vier folders met heerlijke viergangenkerstmenu’s. Natuurlijk zijn de ingrediënten te koop bij deze vers-supermarkt in Alphen aan den Rijn.Kerst VRHL

Voor GREEN ontwierpen we deze kubuskalender, die verstuurd wordt naar alle relaties. Nog steeds handig voor op het bureau!Kerst VRHLMediq CombiCare stuurde haar klanten vorig jaar onderstaande kerstkaart. Voor deze kerstkaart werkten we samen met Maartje de Jeu, bekend van Heel Holland Bakt. Zij bedacht een recept voor een overheerlijk kerstdessert met Goudse stroopwafels, die we uiteraard zelf ook meteen even hebben uitgeprobeerd!

VRHL Kerst

Van der Werff Groep deed onderstaand kaartje op de post. Junis Kinderopvang en Orange Wellness Club verstuurden een mooie, digitale kaart.

Kerst VRHL

Reed Business verraste haar klanten met een kerstboom! Weliswaar eentje van een paar centimeter, maar met een beetje liefde en aandacht, groeit deze uit tot een volwaardige boom. Ook verstuurden zij een verlichte kaart én een digitale kerstkaart.

Kerst5

ChipSoft stuurde zijn klanten een vrolijke, digitale kerstgroet. De kosten die zij besparen, doneren zij aan een goed doel. Voor Stichting BOOR en 10 voor de leraar maakten we niet zomaar een digitale kerstkaart, maar eentje met een gave animatie!

Kerst VRHL

Wil jij dit jaar ook een inspirerende (digitale) kerst-, nieuwjaars- of andere kaart versturen? Neem dan gerust contact met ons op!