Tegenwoordig kunnen evenementen eigenlijk niet meer zonder aftermovie. Het is de ultieme terugblik. Bezoekers beleven het evenement opnieuw en thuisblijvers kunnen het evenement alsnog beleven. VRHL maakte een aftermovie voor Zomerspektakel aan het Meer en de TCV Obstacle Run in Alphen aan den Rijn. Zestien videostudenten hielpen hierbij.

Zomerspektakel aan het Meer is een vierdaags evenement voor jong en oud. Bezoekers genieten er van muziek, sport, spel en horeca. Onderdeel van het event is de TCV Obstacle Run: een obstakelrun met afstanden van 2,5 km tot 15 km. VRHL Video legde samen met 16 videostudenten van het Creative College alle bijzondere momenten vast. Niet alleen in een aftermovie, maar ook live op de schermen tijdens het evenement. Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk hier de aftermovies:

Kans voor studenten

Michèl Leseman, mede-eigenaar van VRHL video, doceert regelmatig studenten aan het Creative College in Utrecht. Studenten van het vak Video kregen de kans om mee te draaien tijdens de live registratie van Zomerspektakel aan het Meer. In totaal hebben 49 leerlingen hun portfolio en motivatie ingezonden, maar na een selectie door de professionals van VRHL Video hebben uiteindelijk slechts 16 studenten meegeholpen tijdens het vier dagen durende evenement.

Ook een aftermovie van jouw evenement?

Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.