Personeelswerving voor Van der Werff Groep

Personeelswerving voor Van der Werff Groep

VRHL Case

De ene na de andere vacature verschijnt online. Iedereen lijkt weer op zoek naar nieuwe werknemers. Goed nieuws natuurlijk, maar goed en passend personeel vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Van der Werff Groep schakelde VRHL Content en Creatie in om een mooie campagne te bedenken voor personeelswerving.

 

Van der Werff Groep

Van der Werff Groep biedt totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten. Zij verzorgen traditioneel grond-, weg- en waterbouwprojecten, zoals complete binnenstedelijke reconstructies en het aanleggen van kademuren. Maar ook voor innovatieve projecten als het plaatsen van snellaadstations, tankstations en de aanleg van sportvelden kun je bij Van der Werff Groep terecht.

 

Campagne

De ludieke campagne die wij bedachten, bestond uit een aantal onderdelen:

Video
We maakten onderstaande video waarin we op een grappige manier nieuw personeel werven. De 500 euro tekengeld die nieuwe werknemers ontvangen, maakt het extra aantrekkelijk om te solliciteren.

Facebook advertising
Via Facebook hebben we meerdere advertenties geplaatst om de video en vacatures onder de aandacht van de doelgroep te brengen. In de video-advertentie benoemden we de actie en konden geïnteresseerden doorklikken naar de vacaturepagina. In een lead-advertentie gaven we volgers de optie om op ‘meer informatie’ te klikken. Na het invullen van hun gegevens, nam Van der Werff Groep vervolgens contact op met de geïnteresseerden.

 

Het resultaat

Wat Van der Werff Groep met deze campagne heeft bereikt? Enorm veel aandacht en exposure en ze hebben een duidelijk signaal afgegeven dat Van der Werff op zoek is naar personeel.

 

Wil jij ook een campagne inzetten om personeel te werven?

Bel of mail ons vandaag nog, wij denken graag met je mee!

TAGS
Campagne facebook advertising personeelswerving vacature Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer