Op vakantie naar Turkije

Op vakantie naar Turkije

VRHL Case

Om Turkije onder reizigers nóg beter te kunnen promoten vroeg het Turks Verkeersbureau of VRHL Content en Creatie een compleet nieuwe vormgeving voor hun brochures wilde bedenken. Onze vormgevers gingen aan de slag!

In totaal verzorgen we de vormgeving van zeven brochures over dit mooie land. Die worden in veel verschillende talen vertaald en opgemaakt en daarna wereldwijd verspreid. De eerste twee brochures waren begin dit jaar al te bewonderen op de vakantiebeurs in Utrecht. Wij weten wel wat onze volgende vakantiebestemming wordt!

brochure opmaak

opmaak brochure

vormgeving folder

 

Wil jij jouw brochure ook een makeover geven? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
brochure Creatie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer