Online koersdocument Stichting BOOR

Online koersdocument Stichting BOOR

VRHL Case

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Voor in totaal 82 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

Stichting BOOR vroeg VRHL Content en Creatie een koersdocument vorm te geven waarin zij haar strategisch beleid voor de komende jaren bekend maakt aan ouders. VRHL’s vormgevers gingen gelijk aan de slag!

jaarverslag

 
We hebben BOOR’s beleidsplan niet alleen in print vormgegeven en gedrukt, maar maakten ook een gave online versie (HTML5). Hiervoor bedachten we de structuur, de navigatie, de interactie en deden we de ontwikkeling van a tot z.

online rapportage

online jaarverslag

online jaarverslag

 
Dit is niet alleen een mooie online oplossing voor beleidsdocumenten, maar ook voor jaarverslagen en andere rapportages. Ben jij op zoek naar vormgevers die een online jaarverslag of rapportage van jouw bedrijf kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TAGS
Creatie Online Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer