Nu ook bedrijfsaccounts op Instagram!

Nu ook bedrijfsaccounts op Instagram!

VRHL Nieuws

2 september 2016

Goed nieuws! Sinds deze week is het mogelijk om een bedrijfsaccount aan te maken op Instagram óf om je huidige account om te zetten naar een bedrijfsaccount.

 

Voordelen Instagram

Met een bedrijfsaccount kun je het adres en de contactinformatie van jouw bedrijf delen en zelfs een ‘bel mij’ knop toevoegen. Zo komen jouw klanten nog makkelijker in contact met je én kun je ze eenvoudig naar je website of andere landingpages leiden. Je kunt ook nog eens posts boosten én eenvoudig de statistieken inzien. Alleen maar voordelen!

 

Onmisbaar!

Maak dus snel een Instagram-bedrijfsaccount aan, voordat jouw bedrijfs- of merknaam door iemand anders wordt geclaimd. Instagram is met meer dan 990.000 dagelijkse gebruikers een sociaal netwerk dat eigenlijk niet meer mag ontbreken in jouw social media strategie.

 

Hulp nodig?

Het omzetten van het huidige Instagram-account van jouw bedrijf of merk gaat heel eenvoudig via de instellingen van jouw account. Kom je er niet uit? We helpen je graag, net als bij het aanmaken van een nieuw account. Wil je weten wat Instagram voor jouw bedrijf kan betekenen of hulp bij het opzetten en uitvoeren van jouw social media strategie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

En lees alvast deze tips voor meer interactie en volgers op Instagram!

See ya on Insta!

VHRL insta

Volg VRHL op Instagram!

TAGS
Instagram Online Social media

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Nieuws

VRHL Groep groeit met overname The Ad Agency

Vanaf 15 december is The Ad Agency uit Alphen aan den Rijn onderdeel van de VRHL Groep, eveneens gevestigd in Alphen. Jan Verheul en Bojoura Binnekamp van VRHL hebben hierover overeenstemming bereikt met Wilbert Collet, directeur van The Ad Agency.

Lees meer

Het Grote Oranje Ideeënboek

Eindelijk is 'ie er! Het langverwachte vervolg op Het Groot Reclame Ideeënboek, de internationale bestseller uit 2005.

Lees meer

VRHLtjes voor het slapen gaan: Aflevering 1 - Branded content

Onze stagiaire Myrthe neemt je de komende weken mee in de wondere wereld van online marketing. Dat doet ze aan de hand van korte animaties: de VRHLtjes voor het slapen gaan. Vandaag vertelt ze over branded content en hoe jij het in kan zetten voor jouw bedrijf. Kijken dus!

Lees meer

VRHL Video produceert kinderserie Starz voor Telekids

Sinds deze week is de kinderserie Starz voor het eerst op televisie te zien. VRHL Video werkte samen met verschillende partijen aan een uniek concept voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. De nieuwe serie omvat acht afleveringen en is te zien op RTL Telekids Mini’s.

Lees meer

Jackson's vlog #1

Jackson, onze geweldige kantoorhond, heeft een vlog gemaakt. Bekijk 'm snel!

Lees meer