Noorwegen in beeld

Noorwegen in beeld

VRHL Case

Mooie landschappen ontdekken, door de bergen fietsen en wandelen met het ene na het andere verbluffende uitzicht… Wij weten wel wat onze volgende vakantiebestemming wordt!

Om Noorwegen goed in beeld te brengen en te promoten bij (toekomstige) reizigers, vroeg Aviareps ons om een aantal YouTube-pre-rolls over wandelen en fietsen in dit prachtige land te monteren. Een pre-roll is een videoadvertentie die wordt afgespeeld voorafgaand aan de video die iemand eigenlijk wil bekijken. Aan het einde van de pre-roll zit vaak een call-to-action. In dit geval worden kijkers voor een avontuur in Noorwegen doorverwezen naar de website Visitnorway.nl/fietsen en Visitnorway.nl/wandelen. Met succes, want Noorwegen wordt steeds populairder onder avontuurlijke reizigers.
 
Wil jij ook zo’n mooie, goedwerkende pre-roll laten (filmen en) monteren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Monteren Pre-roll Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer