VRHL zoekt een redacteur die kan toveren met magazines (min. 32 uur)

Ben jij een redacteur die kan toveren met magazines? Zo’n redacteur die zowel lekker vlot voor kappers schrijft, als sterk inhoudelijk voor wetenschappelijk opgeleide verloskundigen? Een redacteur die zelf veel interviewt en schrijft, maar ook de volledige hoofdredactie en coördinatie van een aantal van onze vaste magazines voor zijn of haar rekening neemt?

Het bedenken van originele invalshoeken voor een artikel, het uitzetten van artikelen bij externe redacteuren, het briefen van fotografen, het voorzitten van redactievergaderingen, het maken van de perfecte plank en het controleren van het eindresultaat in de vormgeving behoren tot jouw dagelijkse werk. En ‘loopt’ er even geen magazine? Dan ben je druk met andersoortige tekstwerkzaamheden. Altijd genoeg te typen bij VRHL. Dat is ook de reden dat wij versterking zoeken voor onze afdeling Tekst & Redactie. Ben jij die redacteur die wij zoeken?

Over ons

Wij zijn een bureau met 30 specialisten en 2 honden in Alphen aan den Rijn. Wat we doen is nogal breed. Interne en externe communicatie. Online en offline. Business to business en business to consumer. Regionaal en landelijk. Corporate en actiematig. Eigenlijk alles wat maar met communicatie te maken heeft. In de meeste gevallen komt daar tekst bij kijken. Alles werken we in eigen huis uit, met een team specialisten op het gebied van creatie, video, online, social media, tekst en redactie. Kijk anders ook even op www.vrhl.nl voor voorbeelden van ons werk. Of check onze social kanalen om alvast wat sfeer te proeven.

Over jou

  • Je hebt al wat schrijfervaring (een beetje of heel veel, keuren we allebei goed)
  • Je vindt het geweldig om klanten blij te maken
  • Je bent breed inzetbaar: je weet raad met de (eind)redactie van magazines, maar ook met whitepapers en blogs, persberichten, webteksten en scripts
  • Je bent gek op planningen en deadlines
  • Je kunt veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden
  • Je bent tekstschrijver én interviewer
  • Je bent creatief en vindingrijk
  • Je bent geïnteresseerd in héél véél onderwerpen
  • Je bent oplossingsgericht, flexibel, stressbestendig en kritisch op je eigen werk
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo- of wo-opleiding Journalistiek of Communicatie

Waar je je op kunt verheugen:

Heel in het kort: een geweldig leuke job* bij een ambitieus, gezond en succesvol bureau waar hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Een bureau dat jou de kans geeft je verder te ontwikkelen en waar jij aan bijdraagt om nog beter te worden. Over de andere zaken worden we het wel eens.

*Sorry, maar wij zijn niet op zoek naar een ZZP’er of freelancer.

Snap je het?

Dan stuur je je sollicitatie dan voor 12 maart naar Willemijn@vrhl.nl. Hou je cv kort en krachtig en laat 3 (uiteenlopende) voorbeelden van je werk zien. Zodat we weten dat jij de tovenaar bent die wij zoeken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.